ΚΟΣΜΟΣ

Νονά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη βαφτιστήρα της (pics)

Νονά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη βαφτιστήρα της (pics)
Pixabay

Ένα 5χρονο κορίτσι στη Λουιζιάνα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη νονά της, την οποία είχε πάει να επισκεφτεί για μια εβδομάδα στο Τέξας.

Η 32χρονη Brenika Lott κατηγορείται για την δολοφονία της 5χρονης βαφτιστήρας της, Daviana Landry. Σύμφωνα με την οικογένεια της Daviana, το μικρό κορίτσι πήγε να επισκεφτεί τη νονά της στο Τέξας, την ημέρα μετά τη Γιορτή του Πατέρα, μετέδωσε το WWLTV. Πέντε ημέρες μετά ήταν νεκρή.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της Brenika Lott στις 26 Ιουνίου. Όταν έφτασαν, βρήκαν την 32χρονη να κάνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στην 5χρονη. Το κορίτσι είχε μώλωπες στα χέρια, τον θώρακα και το πρόσωπο ενώ τα μάτια της ήταν «πρησμένα», σύμφωνα με όσα αναφέρει το κατηγορητήριο, μετέδωσε το KFDM.

Η Lott φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ξύπνησε εκείνη την ημέρα και βρήκε την Daviana χωρίς τις αισθήσεις της.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Όταν ρωτήθηκε για τα τραύματα του κοριτσιού, φέρεται να υποστήριξε πως ήταν από τσιμπήματα κουνουπιών, ενώ για εκείνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Daviana, πως ήταν ατύχημα επειδή γλίστρησε. Ωστόσο, ο 11χρονος γιος φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία πως είδε την μητέρα του να χαστουκίζει, να πνίγει και να χτυπά το παιδί.

Η Brenika Lott έχει προφυλακιστεί με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη σε άγνωστες φωτογραφίες