ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε από κορονοϊό πασίγνωστος ηθοποιός

Πέθανε από κορονοϊό πασίγνωστος ηθοποιός

Σε ηλικία 41 ετών ο πασίγνωστος ηθοποιός του Broadway Nick Cordero έχασε τη ζωή του μετά από πολύμηνη μάχη με τον Covid - 19.

Ο Nick Cordero, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα θεατρικά Waitress και Rock of Ages, πέθανε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Sinai στο Λος Άντζελες, όπου έδινε μάχη με τον φονικό κορονοϊό για περισσότερες από 90 μέρες.

Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού:

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη σύζυγό του Amanda Kloots, η οποία έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, «Ο θεός έχει ακόμα έναν άγγελο στον παράδεισο από σήμερα. Ο αγαπημένος μου σύζυγος πέθανε σήμερα το πρωί. Τις τελευταίες του στιγμές ήταν κοντά του η οικογένειά του, να του τραγουδούν και να προσεύχονται, καθώς αποχαιρετούσε αυτό τον κόσμο. Πονάω, η καρδιά μου είναι κομμάτια, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτόν. O Nick ήταν ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος. Ήταν ο φίλος όλων, του άρεσε να ακούει, να βοηθάει και να μιλάει με όλους. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και μουσικός. Αγαπούσε την οικογένειά του και λάτρευε τον ρόλο του ως πατέρα και σύζυγο. Τόσο σε έμενα όσο και στον Elvis λείπει πολύ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία