ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του - Νεκρή μητέρα και βρέφος

Μαχαίρωσε την έγκυο σύντροφό του - Νεκρή μητέρα και βρέφος

Τραγική κατάληξη είχε ο τσακωμός του ζευγαριού.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν σε διαμέρισμα, καθώς 26χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του, η οποία ήταν 8 μηνών έγκυος!

Ο Aaron McKenzie και η Kelly Fauvrelle είχαν έναν καυγά για μια ασήμαντη αφορμή. Όμως ο 26χρονος Aaron, τυφλωμένος από την ζήλια περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πάρει την «τυφλή» εκδίκησή του.

Όταν η Kelly πήγε για ύπνο, εκείνος κατευθύνθηκε στην κουζίνα και με ένα μαχαίρι της χτύπησε συνολικά 21 φορές. Η Kelly πέθανε επί τόπου ενώ το βρέφος, ο μικρός Riley πέθανε 4 ημέρες αφότου η γιατροί τον πήραν από την κοιλιά της άψυχης μητέρας του.

Η απίστευτη τραγωδία συνέβη στο Croydon του Λονδίνου και πλέον ο McKenzie είναι μπροστά σε ισόβια κάθειρξη, ενώ το πλέον εξοργιστικό είναι πως δήλωνε... αθώος στην αστυνομία!

Η αστυνομία είχε από την αρχή στοχοποιήσει τον 26χρονο ως δολοφόνο της Kelly, ωστόσο δεν έβρισκε στοιχεία που να τον «δένουν» με την διπλή ανθρωποκτονία. Όμως σε μια από τις καταθέσεις έπεσε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα να ομολογήσει πως εκείνος διέπραξε το έγκλημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον σταθμό Αττική του ΗΣΑΠ: Νεκρός 20χρονος από ηλεκτροπληξία