ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Αεροπλάνο με 191 επιβάτες συνετρίβη την στιγμή της προσγείωσης

Ινδία: Αεροπλάνο με 191 επιβάτες συνετρίβη την στιγμή της προσγείωσης

Τραγωδία στην πόλη Κοχικόδε της Ινδίας.

Τραγωδία στην Ινδία καθώς η πτήση από Ντουμπάι προς την Κοχικόδε συνετρίβη στο τέλος του αεροδιαδρόμου αφού για άγνωστη αιτία βγήκε εκτός.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 191 άτομα, σε σύνολο επιβατών και πληρώματος.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμι της Κοχικόδε με την αστυνομία να αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η πτήση της Air India, με αριθμό IX-1344, βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου στις 7:45 τοπική ώρα».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 νεκρούς μεταξύ των οποίων και ο πιλότος, ωστόσο είναι άγνωστη η τύχη τουλάχιστον 30 ατόμων τα οποία αγνοούνται.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η άτρακτος του αεροπλάνου κόπηκε σε δυο κομμάτια κατά την πρόσκρουση.

Οι Αρχές αποδίδουν το δυστύχημα στην ολισθηρότητα του διαδρόμου καθώς καταιγίδες πλήττουν την επαρχία της Κεράλα λόγω της εποχής των μουσώνων.

Η Air India σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν υπήρξε φωτιά, ενώ όσοι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

«Η πτήση της Air India ΙΧ 1344, από Ντουμπάι προς Κοχικόδε βγήκε εκτός πίστας. Δεν υπήρξε φωτιά. Στο σκάφος βρίσκονταν 174 επιβάτες, 10 μωρά, 2 πιλότοι και 5 μέλη πληρώματος. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχίζεται ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι μεγαλύτερες εστίες – Ακόμη 17 κρούσματα στον γάμο στον Έβρο