ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε τα όπλα κι ανέβηκε στις μπάρες

Άφησε τα όπλα κι ανέβηκε στις μπάρες

Είχε συνηθίσει να ασχολείται με τρομοκράτες και επικίνδυνους τύπους, όμως τελικά αποφάσισε να αφήσει τα όπλα και να πιάσει τους ...στύλους!

Ο λόγος για τον Gong Yifei, ο οποίος σε ηλικία 24 ετών αποφάσισε να πετάξει το όπλο του και να δει την ζωή του πιο χαλαρά... Έτσι, όταν είδε στο ίνετρνετ πως μπορεί να παρακολουθήσει στο Πεκίνο μαθήματα pole – dancing, δεν έχασε την ευκαιρία...

Ο ίδιος, λίγους μόλις μήνες μετά την νέα του ενασχόληση, δηλώνει: «Είμαι ο μόνος αρσενικός μαθητής εδώ. Είμαι 24 ετών, όμως ο χορός μου άρεσε από πολύ μικρό παιδί. Τώρα που γνώρισα και τον χορό πάνω σε στύλους, μπορώ να πω πως τον έχω λατρέψει. Τα συνδυάζει όλα. Αισθησιασμό, χορός και φυσικά γυμναστική, αφού όλα τα μέλη του σώματος σφίγγουν αμέσως».

Νομίζω πως οι άντρες μπορούν να χορέψουν εξίσου καλά με τις γυναίκες. Βέβαια αυτές είναι πιο ευέλικτες, όμως εμείς πιο δυνατοί. Ο κόσμος βλέπει το pole dancing ως κάποια μορφή πορνογραφίας, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι μια πολύ καλή γυμναστική, η οποία εξασκεί σώμα και μυαλό. Μάλιστα, σας πληροφορώ πως τα πιο προχωρημένα μαθήματα, θέλουν αρκετή σωματική δύναμη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Προσωπικά, μέσω αυτού του χορού έχω βρει ρυθμό μέσα μου που ποτέ δεν πίστευα πως θα έχω».

yifei

Όσο για το όνειρό του; Αυτό δεν είναι άλλο από το να είναι κάποια μέρα να διδάξει τον χορό αυτόν σε νέους θαυμαστές του pole dance, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει κάποιο live σε μαγαζί, αφού όπως εξομολογήθηκε στην Κίνα υπάρχουν πολύ λίγα μπαρ που ζητούν άντρες χορευτές και τα περισσότερα από αυτά είναι αυστηρά μόνο για ομοφυλόφιλους...