ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι πούλησε το νεογέννητο βρέφος του στο μαιευτήριο για να το ξεχρεώσει!

Ζευγάρι πούλησε το νεογέννητο βρέφος του στο μαιευτήριο για να το ξεχρεώσει!

Μια απίστευτη ιστορία και μάλιστα εν έτη 2020!

Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Times of India, καθώς ένα ζευγάρι πούλησε το βρέφος (!) του στο μαιευτήριο για να καταφέρει να το αποπληρώσει!

Την καταγγελία έκανε η Babita Charan, μητέρα του βρέφους στην εφημερίδα, τονίζοντας πως μετά την καισαρική που υποβλήθηκε, δημιουργήθηκε ένα χρέος προς το μαιευτήριο το οποίο έφτανε περίπου στα 440 ευρώ.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την 36χρονη, η διοίκηση πρότεινε στους γονείς να τους πουλήσουν το βρέφος (!) αντί 1.150 ευρώ περίπου.

Η Babita και ο σύζυγός της, Shiv, δεν μπορούσαν φυσικά να καλύψουν τα έξπδα της γέννας με το μαιευτήριο να τους τονίζει πως θα έδινε το παιδί για υιοθεσία.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του μαιευτηρίου, JP Hospital, το οποίο βρίσκεται στο ανατολικό Δελχί, διέψευσε τα όσα υποστηρίζει το ζευγάρι, τονίζοντας πως δεν τους πρότειναν να το αγοράσουν αλλά να το αφήσουν εκεί μέχρι να συγκεντρώσουν τα χρήματα.

«Είναι λανθασμένες οι κατηγορίες. Δεν τους αναγκάσαμε να πουλήσουν το βρέφος. Το άφησαν οι ίδιοι. Έχουμε στη διάθεσή μας μια γραπτή συμφωνία με υπογραφές από τους γονείς, οι οποίοι αναφέρουν πως αποδέχονται να το αφήσουν», τόνισε ο εκπρόσωπος του μαιευτηρίου.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους δήλωσε πως δεν ξέρει ούτε να γράφει αλλά και να διαβάζει και απλά έβαλε το δαχτυλικό του αποτύπωμα πάνω στο χαρτί που του έδωσε το μαιευτήριο, χωρίς να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Το βρέφος παραμένει μέχρι σήμερα στο μαιευτήριο με την Babita να ζητάει από τις Αρχές να την βοηθήσουν να το πάρει πίσω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Σχολεία: Πρώτο κουδούνι στις 14 Σεπτεμβρίου - Οι μάσκες, οι απουσίες και οι εκδρομές