ΚΟΣΜΟΣ

Τροχαίο για πασίγνωστο τραγουδιστή - Νοσηλεύεται στην εντατική

Τροχαίο για πασίγνωστο τραγουδιστή - Νοσηλεύεται στην εντατική
unsplash

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Μπλάνκο Μπράουν, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική έπειτα από τροχαίο που είχε τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο 35χρονος τραγουδιστής είχε ένα τροχαίο ατύχημα κοντά στο σπίτι του στην Ατλάντα που τον άφησε σοβαρά τραυματισμένο, σύμφωνα με ανακοίνωση από τους εκπροσώπους του, όπως μετέδωσε το Fox News.

Οι εκπρόσωποί του είπαν ότι ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε 12ωρη επέμβαση ώστε να ελεγχθούν τα τραύματά του. Αναμένεται να υποβληθεί σε περισσότερες επεμβάσεις ενώ τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική.

Ο υποψήφιος για Grammy καλλιτέχνης Μπλάνκο Μπράουν είναι συνθέτης, παραγωγός και τραγουδιστής ενώ γνωστή είναι η μεγάλη του επιτυχία "The Git Up" που έφτασε Νο 1 στα Billboard Hot Country Songs για 12 εβδομάδες και ήταν κορυφαίο στις ψηφιακές πωλήσεις ως τραγούδι country στις ΗΠΑ για 13 εβδομάδες. Το μουσικό βίντεό του είχε περισσότερες από 20 εκατ. θεάσεις στο YouTube σε έναν μήνα ενώ ονομάστηκε ο No. 1 στους νέους Country καλλιτέχνες το 2019 και ένας από τους 7 καλύτερους καλλιτέχνες στη σκηνή το 2019. Ξεκίνησε την καριέρα του με μουσική hip hop.

Δείτε φωτογραφίες του στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr