ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Καθηγήτρια κατέρρευσε και πέθανε ενώ έκανε διάλεξη μέσω Zoom (pics)

Τραγωδία: Καθηγήτρια κατέρρευσε και πέθανε ενώ έκανε διάλεξη μέσω Zoom (pics)
Pixabay

Την τελευταία της πνοή άφησε καθηγήτρια πανεπιστημίου της Αργεντινής, η οποία παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, ενώ πραγματοποιούσε διάλεξη σε φοιτητές μέσω του προγράμματος Zoom.

Η 46χρονη Paola de Simone, που δίδασκε πολιτική και διεθνείς σχέσεις στο Universidad Argentina de la Empresa στο Μπουένος Άιρες, πέθανε την Τετάρτη μετά από αναπνευστικά προβλήματα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια διάλεξης στο Zoom.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η Daily Mail, η κατάσταση της 46χρονης φαινόταν τόσο σοβαρή που οι φοιτητές της ζήτησαν τη διεύθυνσή της, ώστε να μπορέσουν να στείλουν ασθενοφόρο.

«Δεν μπορώ» είπε, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η de Simone έγραψε στο Twitter στο τέλος Αυγούστου ότι είχε συμπτώματα Covid-19 για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, χωρίς πάντως να αναφέρει αν έχει διαγνωστεί θετική στον ιό.

Δείτε φωτογραφίες της 46χρονης στη Gallery:

«Είναι πολύ περίπλοκο. Είμαι εδώ [με τον ιό] για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες και τα συμπτώματα δεν εξαφανίζονται» έγραψε.

Το πανεπιστήμιο που δίδασκε η άτυχη γυναίκα εξέδωσε ανακοίνωση που εξέφραζε τη «βαθιά θλίψη» για το θάνατό της. «Η Paola ήταν μια αφοσιωμένη καθηγήτρια και υπέροχος άνθρωπος».

Το πανεπιστήμιο ζήτησε από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να σεβαστούν τη μνήμη της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο έριξε δυο παιδιά από γέφυρα (pics+vid)