ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η Μαντόνα: «Με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό»

Συγκλονίζει η Μαντόνα: «Με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό»

Η Μαντόνα ανακοίνωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι το μυστικό πρότζεκτ στο οποίο δούλευε από την αρχή της καραντίνας ήταν μια ταινία με θέμα τη ζωή της.

«Η ταινία θα δείχνει τον αγώνα μου να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου, θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα -το making of μιας superstar», είπε η ίδια.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι έχουν ήδη γραφτεί 107 σελίδες σεναρίου, από την ίδια και τη σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι κι ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ταινία σε διάρκεια μικρότερη του δίωρου, όπως τους ζήτησε η παραγωγός τους, Έϊμι Πασκάλ.

«Μιλάμε για τον Άντι Γουόρχολ, τον Κιθ Χέρινγκ, τον Ζαν Μισέλ Μπασκιά, για το νεοϋορκέζικο περιβάλλον στο Lower East Side της δεκαετίας του '80 που ανέθρεψε καλλιτέχνες. Εκεί μεγάλωσα κι ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου και οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ελπίζω να καταφέρω να εκφράσω σωστά πόσο αξέχαστη περίοδος ήταν εκείνη για την τέχνη στην Νέα Υόρκη», είπε η Μαντόνα για το πρότζεκτ της.

Δεν θα είναι εύκολο πάντως να μείνει σε ένα δίωρο η πολύ γεμάτη ζωή και καριέρα της τραγουδίστριας, από τη σχέση της με την αδελφή της, μέχρι τις θύελλες που έφερε το «Like a Prayer», ή τα δύσκολα γυρίσμα της «Εβίτα» και την ένταση ανάμεσα στην ίδια και τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ: «Ο Άντριου δεν ήταν καλός μαζί μου. Κάθε μέρα πίστευα ότι θα απολυθώ. Κάθε μέρα πάθαινα κρίσεις πανικού. Δεν με ήθελε στην ταινία», είπε για τη συγκεκριμένη εμπειρία η τραγουδίστρια, η οπία ξεκαθάρισε ότι η ταινία δεν θα είναι μιούζικαλ. «Όμως η ηθοποιός που θα με ερμηνεύσει θα τραγουδήσει πολλά από τα τραγούδια μου».

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα γεγονότα της ζωή της που τη στιγμάτισαν με αποκορύφωμα τον βιασμό της σε ταράτσα υπό την απειλή μαχαιριού όταν ήταν 20 ετών.



Η ίδια έχει μιλήσει για την τραυματική αυτή εμπειρία και στο παρελθόν λέγοντας:

«Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη ήμουν έφηβη. Ήταν το 1979 και η Νέα Υόρκη ήταν πολύ τρομακτικό μέρος. Και την πρώτη χρονιά, με την απειλή όπλου με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό μου, και μπήκαν στο διαμέρισμα μου και με έκλεψαν τόσες πολλές φορές που σταμάτησα πια να κλειδώνω».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πρωταθλήτρια η Αττική - Μείωση των κρουσμάτων, «έκρηξη» των διασωληνωμένων