ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η Μπρέντα: Βρίσκεται στο 4o στάδιο καρκίνου – Ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού

Συγκλονίζει η Μπρέντα: Βρίσκεται στο 4o στάδιο καρκίνου – Ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού

Συγκλονίζει η Shannen Doherty με τις δηλώσεις της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Μετά από μια διετή μάχη, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση. Ακόμα και εκείνη την εποχή, ωστόσο, είπε ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα ήταν κρίσιμα, καθώς ο καρκίνος επιστρέφει συνεχώς. Μέσα στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, η Shannen Doherty λέει ότι εξακολουθεί να έχει «πολλή ζωή» ακόμη.

Σε μια νέα συνέντευξη με το περιοδικό Elle, η star του «Beverly Hills 90210», αποκάλυψε ότι όταν έλαβε τη διάγνωση, για την οποία είπε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2020, έκλαιγε και αξιολόγησε τη ζωή της.

«Ήμουν σαν, “Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κακό κάρμα;” Άρχισα να μελετώ τη ζωή μου και τα πράγματα που έκανα και τα πράγματα που δεν είχα κάνει. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους».

Δείτε την gallery:

Μάλιστα, αποκάλυψε πως θα γράψει επιστολές και θα αφήσει βίντεο για φίλους και συγγενείς μετά τον θάνατό της. «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι σχεδόν το τέλος. Θα είναι σαν να νιώθεις ότι κλείνεις τον διακόπτη και εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον κλείσω. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για άλλα 10 ή 15 χρόνια».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Οργιάζει» στην Αττική! Στην πρωτεύουσα τα 195 από τα 354 νέα κρούσματα