ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με την τυφλή Βουλγάρα που είχε «προφητεύσει» τη μάχη του Τραμπ με τον κορονοϊο

Σάλος με την τυφλή Βουλγάρα που είχε «προφητεύσει» τη μάχη του Τραμπ με τον κορονοϊο

Μια ιστορία που συζητιέται έντονα, ωστόσο αγγίζει την σφαίρα του... φανταστικού.

Το όνομα της Μπάμπα Βάνγκα, της... θρυλικής Βουλγάρας μάντισσας, ήρθε ξανά στο προσκήνιο καθώς σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun» φέρεται να είχε προβλέψει τη μάχη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, με τον κορονοϊο!

Η Βάνγκα, γνωστή και ως «ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων», είχε υποστηρίξει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα υποφέρει από «μυστηριώδη ασθένεια» που θα τον αφήσει κουφό και με όγκο στον εγκέφαλο.

Η Βουλγάρα προφήτισσα

Οι οπαδοί της Βουλγάρας προφήτισσας, πιστεύουν ότι προέβλεψε με ακρίβεια τη «μυστηριώδη ασθένεια» του Τραμπ.

Αν και πέθανε πριν από 23 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Μπάμπα Βάνγκα, είχε παραφυσικές δυνάμεις και την ικανότητα να βλέπει το μέλλον.

Σύμφωνα με την τυφλή γυναίκα, το 5079 θα είναι η χρονιά που θα τελειώσει το σύμπαν.

Η Βάνγκα μεγάλωσε στα Σκόπια και έχασε την όρασή της στη διάρκεια μιας ανεμοθύελλάς.

Λίγο πριν το θάνατό της σε ηλικία 85 ετών έκανε μια σειρά προβλέψεων για το έτος 2020. Σύμφωνα με μια από αυτές, ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα υποκύψει σε άγνωστη ασθένεια κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Αυτή δεν είναι η μόνη πρόβλεψη της Βουλγάρας προφήτισσας που ισχυρίζονται οι θαυμαστές πως είναι ακριβής. Σε μια πρόβλεψη του 1989 είπε: «Φρίκη, τρόμος! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά από επίθεση από τα χαλύβδινα πουλιά», «Οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε έναν θάμνο, και αθώο αίμα θα αναβλύζει». Πολλοί υποστηρίζουν πως αναφερόταν στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Το δημοσίευμα της Sun

Οι οπαδοί της τυφλής γυναίκας, που πέθανε το 1996, πιστεύουν ότι προέβλεψε επίσης σωστά ορισμένα βασικά γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία, όπως το Brexit και η άνοδος του ISIS, χωρίς φυσικά καμία απόδειξη.

«Η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε επίσης πως θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος κατά τα έτη 2010 έως 2014, αλλά αυτό προφανώς απέτυχε να επαληθευτεί» καταλήγει το βρετανικό δημοσίευμα.

Να σημειώσουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των προβλέψεων της Βουλγάρας δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση και φυσικά είναι fake news, ωστόσο οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας φαίνεται πως έχουν βρει... αποκούμπι στην Μπάμπα Βάνγκα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Έρχονται «φορτωμένα»! Οι πανίσχυροι πύραυλοι Exocet και Meteor που φτάνουν μέχρι... Τουρκία!