ΚΟΣΜΟΣ

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα κορονοϊού

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα κορονοϊού
AP

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα Covid-19, μια μερά μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας, ανακοίνωσε ο γιατρός του.

«Είχε μια ξεκούραστη πρώτη νύχτα στο σπίτι και σήμερα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα», δήλωσε ο δρ Σον Κόνλεϊ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

Τόνισε πως μια ομάδα γιατρών επισκέφηκε σήμερα το πρωί τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Σε γενική εικόνα, συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά», υπογράμμισε ο Κόνλεϊ.

«Αισθάνεται τέλεια» και ανυπομονεί για το δεύτερο debate

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που πήρε εξιτήριο χθες από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί για να λάβει θεραπεία για την Covid-19, δήλωσε σήμερα πως ανυπομονεί να συμμετάσχει σε μία ακόμη τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν.

«Νιώθω καλά!», έγραψε σε tweet ο ένοικος του Λευκού Οίκου.

«Ανυπομονώ για το ντιμπέιτ το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου στο Μαϊάμι. Θα είναι φανταστικά», συμπλήρωσε.

Ο Τραμπ, που επέστρεψε αργά χθες το βράδυ, έπειτα από νοσηλεία σχεδόν 4 ημερών στο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, αναμένεται να λάβει την πέμπτη δόση του αντιικού φαρμάκου ρεμδεσιβίρη, ενώ παίρνει και το στεροειδές δεξαμεθασόνη, που χρησιμοποιείται συνήθως σε σοβαρότερες περιπτώσεις ασθενών.

«Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000, και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από τη γρίπη. Θα κλείσουμε τη χώρα μας; Όχι, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό, όπως ακριβώς μαθαίνουμε να ζούμε με την Covid, που είναι στους περισσότερους πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρα!!!», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το μοναδικό ντιμπέιτ μεταξύ του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και της γερουσιαστή Κάμαλα Χάρις θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στο Σολτ Λέικ Σίτι, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Τραμπ, αλλά και πολλοί συνεργάτες και σύμβουλοί του, προσβλήθηκαν από covid-19.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός- Χαρδαλιάς: Ενεργοποιείται χάρτης υγειονομικής ασφάλειας με 4 επίπεδα μέτρων