ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με πάρτι κορονοϊού – Τους ζητούσαν να διαγράψουν εφαρμογή ανίχνευσης

Σάλος με πάρτι κορονοϊού – Τους ζητούσαν να διαγράψουν εφαρμογή ανίχνευσης

Πάρτι σε πλοίο διοργανώθηκε για να διασκεδάσουν όσοι ήθελαν και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, όμως, για να μπορέσει να συμμετάσχει κανείς έπρεπε να διαγράψει την εφαρμογή ανίχνευσης του κορονοϊού.

Ένα παράνομο ρέιβ πάρτι έγινε πριν από μερικές ημέρες μέσα σε ένα πλοίο. Εκατοντάδες άνθρωποι συσσωρεύτηκαν στο καράβι για να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί, παρακάμπτοντας έτσι το γεγονός ότι τα κλαμπ και τα μπαρ πλέον κλείνουν πολύ νωρίτερα από το κανονικό.

Το πλέον απίστευτο σε όλη αυτή την ιστορία, είναι το γεγονός ότι για να συμμετάσχει κανείς σε αυτό το πάρτι, έπρεπε να διαγράψει από το κινητό του την εφαρμογή ανίχνευσης του κορονοϊού που έχει συστήσει το υπουργείο υγείας.

Η παράνομη βραδιά διοργανώθηκε στο Λονδίνο και τις αποκαλύψεις έκανε η Sun με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αυτό, στους συμμετέχοντες στο πάρτι στάλθηκε μήνυμα στο Whatsapp έτσι ώστε να διαγράψουν την εφαρμογή, για να μην μπορούν να εντοπιστούν.

Όπως είναι λογικό, στη Βρετανία έχει ξεσπάσει σάλος με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη και έχουν πάρει θέση για το περιστατικό ακόμα και πολιτικά πρόσωπα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κυκλώνει» την Ελλάδα! 194 τα κρούσματα στην Αττική - Συναγερμός σε Κοζάνη και Ιωάννινα