ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Πήραν σβάρνα τα μπαράκια πριν το lockdown

Κορονοϊός: Πήραν σβάρνα τα μπαράκια πριν το lockdown
Όσο... προλαβαίνουν πίνουν!
dailymail.co.uk

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Τρομερές εικόνες έξω από μπαρ όπου πελάτες από νωρίς έκαναν… ντου έτσι ώστε να προλάβουν να πιούν πριν έρθει το lockdown.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη. Ένας από τους κλάδους που έχει «χτυπηθεί» είναι η εστίαση, κυρίως τα μπαρ και τα μαγαζιά που δούλευαν μετά τα μεσάνυχτα.

Τα μέτρα που λαμβάνουν τα κράτη γίνονται ολοένα και πιο αυστηρά. Στην Ελλάδα τα πάντα κλείνουν τα μεσάνυχτα, ενώ σε άλλες χώρες κλείνουν από τις 22:00!

Μάλιστα ήδη υπάρχει πλάνο για να κλείνουν εστιατόρια και μπαρ από τις 18:00, κάτι που έχει θορυβήσει τους καταναλωτές. Έτσι, κάποιοι φρόντισαν να βγουν για να προλάβουν να… πιούν όσο περισσότερο γίνεται πριν έρθουν τα πιο αυστηρά μέτρα!

Αυτό έγινε στη Σκωτία, σε πόλεις όπως η Γλασκόβη, το Κλάιντ, το Λάνκασαϊρ και αρκετές ακόμα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ της χώρας, από τις 25 Οκτωβρίου ετοιμάζονται για κλείσιμο των καταστημάτων στις 18:00, οπότε υπήρξε… έκρηξη κατανάλωσης στις σκοτσέζικες παμπ.

Πάντως, δεν μπορεί να αδικήσει κανείς τους Σκοτσέζους για τα μέτρα, αφού στην τελευταία ημερήσια ενημέρωση για τον κορονοϊό καταγράφηκαν 1246 νέα κρούσματα και έξι θάνατοι!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Στο επίπεδο 3 η Αττική