ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Δολοφόνησε την έγκυο φίλη της - Της άρπαξε το μωρό μέσα από την κοιλιά

Φρίκη: Δολοφόνησε την έγκυο φίλη της - Της άρπαξε το μωρό μέσα από την κοιλιά

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία νεαρή έγκυος στις ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή, με το μωρό της να έχει αποκοπεί από τη μήτρα.

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση ότι η 27χρονη Τέιλορ Ρέιν δολοφόνησε την 21χρονη φίλη της Ρέιγκαν Σίμονς Χάνκοκ η οποία ήταν έγκυος και στη συνέχεια της πήρε το παιδί την κοιλιά.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ όλο το προηγούμενο διάστημα η Τέιλορ προσποιούταν την έγκυο. Στις 8 Οκτωβρίου 27χρονη - κατά φαντασίαν έγκυος - χτυπά την πόρτα της Ρέιγκαν κι, όταν εκείνη της ανοίγει, την δολοφονεί με ένα μαχαίρι λίγα μέτρα μακριά από την κούνια όπου κοιμάται η τρίχρονη κόρη της, Χόμερ.

Δείτε την gallery:

Ύστερα, με το ίδιο μαχαίρι, της κόβει την κοιλιά κι αρπάζει από μέσα της το κοριτσάκι που επρόκειτο να έρθει στην ζωή μέσα στον Νοέμβριο.

Κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, φεύγει τρέχοντας από το σπίτι, μέχρι που την σταματάει στον δρόμο ένας στρατιώτης. Όταν την ρωτάει τι της συμβαίνει, εκείνη του απαντά πως μόλις γέννησε το μωρό της σε μία άκρη του δρόμου κι ότι το νεογέννητο δεν αναπνέει.

Ο άνδρας καλεί ασθενοφόρο και η 27χρονη μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώνεται πως το μωρό είναι νεκρό κι εκεί ξεδιπλώνεται το κουβάρι του σαλεμένου της εγκεφάλου της Τέιλορ Ρέιν Πάρκερ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη πρόκληση: Κράτησαν 20 λεπτά στον αέρα το αεροπλάνο του Δένδια