ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανικές εκλογές 2020: Αυτός είναι ο άνδρας που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Μπάιντεν

Αμερικανικές εκλογές 2020: Αυτός είναι ο άνδρας που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Μπάιντεν

Ο Alexander Hillel Treisman συνελήφθη λίγο πριν βάλει το σατανικό σχέδιό του σε εφαρμογή.

Παραλίγο να γίνει ένα ιστορικό αιματοκύλισμα πριν το debate ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, καθώς το FBI συνέλαβε τον Alexander Hillel Treisman, πριν επιχειρήσει να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών!

Όπως μεταδίδει το TMZ, το FBI, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, συνέλαβε έναν άνδρα στη Βόρεια Καρολίνα, ονόματι Alexander Hillel Treisman, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά του Μπάιντεν.

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες εντόπισαν τον Treisman, ο οποίος τον Μάιο είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία, μέσω των social media, όπου ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών!

O Treisman

Αφού τέθηκε άμεσα σε παρακολούθηση, οι Αρχές διαπίστωσαν πως σχεδίαζε να ταξιδέψει σε τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Μπάιντεν. Σημειώνεται δε, πως όταν έγινε έφοδος στο σπίτι του βρέθηκε μια λίστα με συγκεκριμένες αναφοράς και κυκλωμένη τη λέξη «εκτέλεση».

Σημειώνεται δε πώς βρέθηκε στο σπίτι του Treisman ένα βαν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά, το οποίο πιθανότατα θα παγίδευε σε σημείο που θα περνούσε η πομπή του Μπάιντεν.

Οι άνδρες του FBI ανακάλυψαν και άδειες οδήγησης από 3 διαφορετικές Πολιτείες ενώ στον υπολογιστή του ανακαλύφθηκαν αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την διεύθυνση της κατοικίας του Μπάιντεν, κοντινούς δρόμους αλλά και αγορά κυαλιών νυχτερινής όρασης!

Επίσης βρέθηκαν 500.000 δολάρια σε μετρητα, βιβλία επιβίωσης και οδηγίες για την κατασκευή βομβών αλλά και σβάστικες και φωτογραφίες από αεροπλάνα που πέφτουν πάνω σε κτίρια.

Τέλος, το πλέον σοκαριστικό εύρημα ήταν στο κινητό του Treisman όπου ανακαλύφθηκε ένα ψηφιακό σημείωμα γραμμένο τον Οκτώβριο του 2019, στο οποίο έκανε αναφοράς για μαζική επίθεση σε mall την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Black Friday.

Ο Treisman βρίσκεται στη φυλακή, όπου αναμένεται να εκδικαστεί και η κατηγορία για παιδική πορνογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Kορονοϊός - «Έκρηξη» με 281 κλειστά σχολεία και τμήματα: Δείτε ΕΔΩ όλη την αναλυτική λίστα