ΚΟΣΜΟΣ

Σε καραντίνα ο Σεργκέι Λαβρόφ μια μέρα μετά το ταξίδι του στην Αθήνα

Σε καραντίνα ο Σεργκέι Λαβρόφ μια μέρα μετά το ταξίδι του στην Αθήνα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τέθηκε σε προληπτική καραντίνα. Σημειώνεται ότι κατά το ταξίδι του στην Αθήνα είχε συναντηθεί και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μπήκε σε προληπτική καραντίνα καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Ο ίδιος ο υπουργός αισθάνεται καλά. Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η Διεύθυνση ενημέρωσης και τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Σε σχέση με επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από την Covid-19 ο Σεργκέι Λαβρόφ θα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Οι προγραμματισθείσες νωρίτερα επισκέψεις και συναντήσεις μετατίθενται για μεταγενέστερα. Ο υπουργός αισθάνεται καλά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Λόγω της καραντίνας τα προγραμματισμένα ταξίδια και οι συναντήσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών αναβλήθηκαν, όπως έγινε γνωστό.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ για τις 28-29 Οκτωβρίου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας στο Σαράγεβο και στο Βελιγράδι. Υπενθυμίζεται ότι, ο Σεργκέι Λαβρόφ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Έρχονται τα «ραβασάκια» στους ιδιοκτήτες ΙΧ