ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Η Μελάνια ζητάει από τον Ντόναλντ Τραμπ να δεχθεί την ήττα

Εκλογές ΗΠΑ: Η Μελάνια ζητάει από τον Ντόναλντ Τραμπ να δεχθεί την ήττα
Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ
AP Images

Εκλογές ΗΠΑ Αποτελέσματα: Σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα, η Μελάνια Τραμπ φέρεται να έχει πει στον σύζυγό της κι απερχόμενο πρόεδρο, να δεχθεί την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Νικητής των αμερικανικών εκλογών αναδείχθηκε ο Τζο Μπάιντεν και το μεγάλο ερώτημα στις ΗΠΑ είναι το κατά πόσο θα γίνει ομαλά η μετάβαση από τον Ντόναλντ Τραμπ στον επόμενοι ένοικο του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο απερχόμενος πρόεδρος δεν έχει αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται σαφές τόσο από τα μηνύματά του στο Twitter όσο κι από τις νομικές κινήσεις που έχει ετοιμάσει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.

Την ίδια στιγμή, όμως, πληθαίνουν οι αναφορές στα μεγάλα δίκτυα της Αμερικής πως άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του τον πιέζουν να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αρχικά από το CNN μεταδόθηκε πως ο Τζάρεντ Κούσνερ, στενός σύμβουλος και γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, συνέστησε στον απερχόμενο πρόεδρο να δεχθεί την ήττα. Η ίδια πηγή αναφέρει πως και η Μελάνια Τραμπ προσπαθεί να πείσει τον σύζυγό της να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να μην δώσει συνέχεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Δείτε πότε θα γίνει άρση της καραντίνας