ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη Fox News: Οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν μέτρησαν ψήφους νεκρών στις εκλογές

Αποκάλυψη Fox News: Οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν μέτρησαν ψήφους νεκρών στις εκλογές

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News σχετικά με τις εκλογές που ανέδειξαν τον Τζο Μπάιντεν ως νικητή στη μάχη για τον Λευκό Οίκο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως είπε ο Tucker Carlson στην εκπομπή του στο Fox News, υπήρξε παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία η οποία δεν ήλθε από έξωθεν παράγοντες όπως η Ρωσία, αλλά από το εσωτερικό των ΗΠΑ.

«Προσπαθήσαμε να είμαστε προσεκτικοί και ακριβείς καθώς το αναφέρουμε. Σε τέτοιες στιγμές, η αλήθεια έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι δημοκράτες άλλαξαν εντελώς τον τρόπο που ψηφίσαμε στις εκλογές. Έγινε προσπάθεια να σιωπήσουν οι ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επωφεληθεί ο Τζο Μπάιντεν Το σύστημά μας δεν ήταν ποτέ πιο αποδιοργανωμένο και ποτέ δεν ήταν πιο ευάλωτο σε χειραγώγηση», είπε ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον Carlson ο άνωθεν ισχυρισμός είναι ένα γεγονός που είναι γνωστό και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι ωστόσο, επέλεξαν να μην το δημοσιοποιήσουν. «Εμείς θα σας πούμε την αλήθεια», είπε ο Carlson και συμπλήρωσε: «Λιγότερες από 15.000 ψήφους χωρίζουν τον Τραμπ από τον Μπάιντεν στη Τζώρτζια. Είναι τόσο κοντά που αξίζει να δούμε τι συνέβη εκεί. Είναι τόσο κοντά που οι αξιωματούχοι της πολιτείας αποφάσισαν να επανακαταμετρήσουν με το χέρη ψήφο ψήφο».

Στην συνέχεια ο αναλυτής αποκαλύπτει πως ανάμεσα στις ψήφους που θα καταμετρηθούν υπάρχει και η ψήφος μίας γυναίκας με το όνομα Deborah Jean Christiansen. «Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος να πει κάτι κακό για την Deborah Jean Christiansen. Ήταν γνωστή στην κοινότητά της, ασχολείτο με τον κήπο της και την ενδιέφεραν οι συνάνθρωποί της. Αυτοί που την γνωρίζουν ήταν πολύ στενοχωρημένοι όταν πέθανε τον περασμένο Μάιο. Και θα εκπλήσσονταν εάν μάθαιναν πως ακόμη και μετά τον θάνατό της η Deborah Jean Christiansen κατάφερε να εγγραφεί για να ψηφίσει, πιθανότατα υπέρ του Μπάιντεν».

Όπως ειρωνικά συνεχίζει «σίγουρα εμπνέει η ιστορία της ψήφου ακόμη και μετά θάνατον και κανείς δεν μπορεί να την ενσαρκώσει καλύτερα από τον James Blalock. Ο κύριος Blalock ήταν ταχυδρόμος για 33 χρόνια έως τη στιγμή που πέθανε το 2006. 14 χρόνια αργότερα κατάφερε να ψηφίσει. Πώς το έκανε; Τίποτα δεν τον σταμάτησε, ούτε η βροχή, ούτε καν ο θάνατος. Ίσως στην περίπτωσή του η ψήφος μετά θάνατον δε ήταν κάποια απάτη παρά μόνον αφοσίωση στην εκλογική διαδικασία».

Συνεχίζοντας ο αναλυτής του Fox News παραθέτει κι άλλες περιπτώσεις νεκρών ανθρώπων οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν ψηφίσει στους εκλογικούς καταλόγους. «Μια μελέτη του 2012 από την Pew διαπίστωσε ότι υπήρχαν περίπου δύο εκατομμύρια νεκροί που εξακολουθούν να συμμετέχουν σε ψηφοφόρους σε αυτήν τη χώρα. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι περίπου 24 εκατομμύρια εγγραφές ψηφοφόρων - δηλαδή, μία από τις οκτώ στην Αμερική - είτε δεν ήταν πλέον έγκυρες είτε ήταν σημαντικά λανθασμένες. Σχεδόν τρία εκατομμύρια άτομα στην Αμερική είχαν εγγραφές σε περισσότερα από ένα κράτη», λέει.

«Τι συμβαίνει λοιπόν εάν αρχίσετε να στέλνετε ψηφοδέλτια και εγγραφές σε λίστες όπως αυτή; Είστε σίγουροι ότι θα αυξήσετε το ποσό της ψευδούς ψηφοφορίας, και αυτό ακριβώς έκαναν οι Δημοκρατικοί», σημειώνει ο Carlson.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση του Tucker Carlson

Τέλος, όπως λέει «εάν ενδιαφερόμαστε για τη δημοκρατία μας, πρέπει να απαιτήσουμε καθαρή και ειλικρινή ψηφοφορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το σύστημα είναι αυτό που πρέπει να προστατεύσουμε. Εάν θέλετε να δημοκρατία, χρειάζεστε ένα πράγμα πάνω απ 'όλα: Κοινωνική εμπιστοσύνη. Εάν θέλετε οι άνθρωποι να έχουν κοινωνική εμπιστοσύνη, εάν θέλετε να πιστεύουν στο σύστημα, δεν αρκεί να τους φωνάζετε στην τηλεόραση και να τους πείτε ότι πρέπει να πιστέψουν. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα σύστημα που αξίζει να πιστέψετε», καταλήγει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr