ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός - Συναγερμός στη Ντάουνινγκ Στριτ: Σε καραντίνα ξανά ο Μπόρις Τζόνσον

Κορονοϊός - Συναγερμός στη Ντάουνινγκ Στριτ: Σε καραντίνα ξανά ο Μπόρις Τζόνσον

Κορονοϊός: Σε απομόνωση αναγκάστηκε να μπει την Κυριακή (15/11) ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, την Πέμπτη ο Βρετανός Πρωθυπουργός ήρθε σε επαφή με ομάδα βουλευτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Lee Anderson, o οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο εν λόγω βουλευτής ανήρτησε και σχετική φωτογραφία στο Facebook γράφοντας: «Πρωινό στο Νούμερο 10 με τον πρωθυπουργό».

Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού τόνισε ότι προς τον παρόν ο Johnson δεν εμφανίζει συμπτώματα του ιού και θα συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του από την Ντάουινγκ Στριτ.

«Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον οργανισμό Υγείας της Μ. Βρετανίας ότι θα πρέπει να μπει σε καραντίνα γιατί ήρθε σε επαφή με άτομο που ήταν θετικό στον ιό», ανέφερε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο ο Βρετανός πρωθυπουργός νοσηλεύτηκε για μέρες στο νοσοκομείο, καθώς ήταν θετικός στον Covid-19.

Μάλιστα χρειάστηκε να μπει και στην εντατική, καθώς τα συμπτώματα του κορονοϊού δεν υποχωρούσαν.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου μετά από επίμονο πυρετό και βήχα και μεταφέρθηκε μετά από μία ημέρα στην εντατική, όπου έμεινε για τρεις νύχτες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα - Κορονοϊός: «Φλέγονται» Αττική και Θεσσαλονίκη