ΚΟΣΜΟΣ

Ivanka Trump: «Επίθεση» από πρώην κολλητής της: «Έχει εμμονή με το χρήμα»

Ivanka Trump: «Επίθεση» από πρώην κολλητής της: «Έχει εμμονή με το χρήμα»

Συμμαθήτρια και πρώην φίλη της Ivanka Trump… έβγαλε στη φόρα άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η δημοσιογράφος Lysandra Ohrstrom σύμφωνα με όσα έγραψε στο Vanity Fair, υπήρξε στενή φίλη της Ivanka Trump, κόρης του Donald Trump.

Όπως αναφέρει, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ιδιωτικό Γυμνάσιο Θηλέων στην περιοχή Upper East Side του Μανχάταν και η φιλία τους ήταν τόσο δυνατή που η Ivanka την έκανε παράνυμφο στον γάμο της με τον Jared Kushner το 2009.

Τα πράγματα, όμως, για τις δύο γυναίκες δεν εξελίχθηκαν όπως φαντάζονταν και αυτή η στενή φιλία των δέκα χρόνων, άρχισε σιγά σιγά να διαλύεται. Η άλλοτε φίλη της Ivanka Trump, Lysandra Ohrstrom, σε πρόσφατο άρθρο της δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει ως κακομαθημένη, ξιπασμένη και σνομπ!

Η Oshrtrom αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ivanka ήταν η πιο γοητευτική κοπέλα του σχολείου και έδειχνε ώριμη για την ηλικία της, ενώ είχε εμμονή με τον πατέρα της και τα χρήματα.

Μάλιστα, θυμάται ότι κάποια στιγμή της πρότεινε να διαβάσει κι ένα βιβλίο που αφορούσε τη ζωή ενός διευθυντή εστιατορίου. Τότε η Trump της απάντησε:: «Γιατί μου λες να διαβάσω ένα βιβλίο για φτωχομπινέδες; Ποια πλευρά του εαυτού σου πιστεύω ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο;». Ενώ σε κάποια άλλη φάση, η Lysandra Ohrstrom έφερε στη μνήμη της ότι έβλεπαν μαζί ταινία και τότε η Ivanka σχολίασε: «Από πότε έχουν δάσκαλοι χρήματα για να κυκλοφορούν με BMW;» και «Πώς γίνεται να ζει ένας αστυνομικός σ’ ένα τέτοιο σπίτι;».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, Vanity Fair