ΚΟΣΜΟΣ

Ζωγραφιές παιδιών «ζωντανεύουν» για να φωτίσουν την πόλη τα Χριστούγεννα

Ζωγραφιές παιδιών «ζωντανεύουν» για να φωτίσουν την πόλη τα Χριστούγεννα
Facebook: @NewburghActionGroup

Σε αυτήν την πόλη ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός είναι εμπνευσμένος από παιδικές ζωγραφιές και είναι άκρως εντυπωσιακός.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει ξεκινήσει και τα Χριστούγεννα είναι λιγότερο από έναν μήνα μακριά. Κάθε χρόνο, τα χριστουγεννιάτικα φώτα στους δρόμους κλέβουν τις εντυπώσεις και ενισχύουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Σε μια πόλη της Σκωτίας όμως, ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός είναι πολύ διαφορετικός από τους συνηθισμένους. Στο Newburgh, τα φώτα που κοσμούν και φωτίζουν τους δρόμους τις ημέρες των γιορτών, είναι εμπνευσμένα από ζωγραφιές παιδιών.

Τάρανδοι, χιονάνθρωποι, χριστουγεννιάτικα δέντρα και αγγελάκια ζωγραφισμένα από παιδιά «ζωντανεύουν» σε κάθε γωνιά της πόλης και κάνουν τις γιορτινές ημέρες ακόμα πιο ιδιαίτερες.

Μάλιστα, κάθε χρόνο πραγματοποιείται και ένας διαγωνισμός για να αναδείξει την πιο εντυπωσιακή δημιουργία.

Η συγκεκριμένη παράδοση ξεκίνησε το 2002 και συνεχίζεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα. Όπως αναφέρει και το boredpanda.com, η συγκεκριμένη ενέργεια έχει αγκαλιαστεί από μικρούς και μεγάλους.

Ένας κάτοικος της πόλης, ο Poppy McKenzie Smith ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες με τις δημιουργίες νικητών των προηγούμενων ετών και το tweet του έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 155.000 likes και 27.000 retweets. Στο tweet του έγραψε:

«Τα χριστουγεννιάτικα φώτα της πόλης μας είναι σχεδιασμένα από παιδιά του δημοτικού και είναι το καλύτερο πράγμα στην γιορτινή αυτή περίοδο.»

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου