ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη σε σεξουαλικό κορονοπάρτι

Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη σε σεξουαλικό κορονοπάρτι

Η σύλληψη του ευρωβουλευτή ήταν κινηματογραφική καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει χωρίς όμως επιτυχία

Σάλο έχει προκαλέσει στις Βρυξέλλες η είδηση ότι εν μέσω καραντίνας του κορονοϊού, διοργανώθηκε σεξουαλικό πάρτι με τουλάχιστον 25 παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ.

Όπως έχει γίνει γνωστό πολλοί από τους συμμετέχοντες ανήκαν στο διπλωματικό σώμα, ενώ η σύλληψη του ευρωβουλευτή ήταν κινηματογραφική καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει χωρίς όμως επιτυχία, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει και στη συνέχεια να τον ανακρίνει.

Το... πάρτι πραγματοποιήθηκε σε υπόγειο γνωστού μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών, όπως επιβεβαίωσε η εισαγγελία, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ο ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα εκτυλίχθηκαν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και - καθώς δεν είχα ταυτότητα - δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής.

Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση και οδήγησε στο σπίτι.

Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να κάνει μια άμεση δοκιμή, αλλά δεν το έκαναν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνη από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.

Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.

Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, στους συναδέλφους μου, στους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου στο φόντο των 30 ετών αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το επεκτείνουν στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή στην πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ)».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Γερμανία: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού που χτύπησε πεζούς