ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Αυτή είναι η «κληρονομιά» που αφήνει στον Λευκό Οίκο – Σάλος στις ΗΠΑ

Μελάνια Τραμπ: Αυτή είναι η «κληρονομιά» που αφήνει στον Λευκό Οίκο – Σάλος στις ΗΠΑ
AP PHOTO

Η Μελάνια Τραμπ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση ενός γηπέδου τένις στον Λευκό Οίκο χαρακτηρίζοντας το έργο αυτό ως δική της «κληρονομιά».

«Ελπίζω ότι αυτός ο ιδιωτικός χώρος θα λειτουργήσει ως χώρος τόσο απόλαυσης όσο και συγκέντρωσης των μελών των επόμενων οικογενειών των προέδρων των ΗΠΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε, επίσης, τους «ταλαντούχους εργάτες» που ολοκλήρωσαν το έργο αλλά και τους «γενναιόδωρους υποστηρικτές του Λευκού Οίκου».

«282.345» ήταν η απάντηση που έδωσε στην Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ ο επικεφαλής του γραφείου της οργάνωσης Mother Jones στην Ουάσινγκτον παραπέμποντας στον αριθμό των νεκρών από κορονοϊό στις ΗΠΑ.

Αρκετοί ήταν και αυτοί που χλεύασαν την Μελάνια Τραμπ ότι με την ανακοίνωσή της αυτή… «πιάνει τον παλμό των Αμερικανών. «Τέλεια, όσοι βρίσκονται σε κρεβάτια ΜΕΘ θα νιώσουν πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι η Τραμπ έχει τελειώσει το γήπεδο τένις της» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα tweet της επικεφαλής της ιστοσελίδας Daily Beast.

Τα σχέδια για το γήπεδο τένις αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 2018 και εγκρίθηκαν το 2019 με το έργο να χρηματοδοτείται από δωρεές ιδιωτών χωρίς, ωστόσο, ο Λευκός Οίκος να αποκαλύπτει το κόστος του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το μήνυμα Μητσοτάκη, οι αποφάσεις για το άνοιγμα της αγοράς και τα νούμερα που δεν πέφτουν