ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Έρευνα σοκ! Ο κορονοϊός εξαπλωνόταν από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Ιταλία: Έρευνα σοκ! Ο κορονοϊός εξαπλωνόταν από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Ιταλία: Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα τετράχρονο αγόρι στη γειτονική χώρα είχε μολυνθεί από τον ιό ένα μήνα πριν την αναφορά της Κίνας για τον κορονοϊό!

Η Κίνα ανέφερε το πρόβλημα για την ύπαρξη του φονικού ιού στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στα τέλη Δεκεμβρίου, ωστόσο μια νέα αποκάλυψη Ευρωπαίων ερευνητών αναφέρει ότι ο κορονοϊός υπήρχε στην Ιταλία από τον Νοέμβριο του 2019!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ένα τετράχρονο αγόρι είχε μολυνθεί ένα μήνα πριν την αναφορά της Κίνας στον ΠΟΥ! Μάλιστα, το παιδί αυτό ζούσε κοντά στο Μιλάνο, μια περιοχή που «χτυπήθηκε» πάρα πολύ από την πανδημία.

Το αγοράκι εμφάνισε βήχα στις 21 Νοεμβρίου και εννιά ημέρες αργότερα ανέβασε πυρετό. Σε εξέταση που του έγινε βρέθηκε θετικό στον ιό, ο οποίος, όμως, ανιχνεύθηκε στην Ιταλία στα τέλη Ιανουαρίου! Για «χτυπήσει» το πρώτο κύμα όλη την Ευρώπη μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας σε μια περίοδο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ετοιμάζεται να διεξάγει έρευνα για την αιτία προέλευσης του Covid-19.

Επίσης, όλο αυτό το διάστημα η Κίνα δέχεται έντονη κριτική για το ενδεχόμενο να επέδειξε αργά αντανακλαστικά, όσον αφορά στην αναφορά των κρουσμάτων και την παραδοχή της διασποράς. Η ίδια με τη σειρά της υποστήριξε ότι η μετάδοση άρχισε μέσω μολυσμένου νερού στην Ινδία.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ινστιτούτο στην Ιταλία για τον καρκίνο αναφέρεται ότι ο κορονοϊός εξαπλωνόταν από τον Σεπτέμβριο του 2019! Η συγκεκριμένη διαπίστωση προέκυψε έπειτα από την ανακάλυψη αντισωμάτων από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο σε ένα πλήθος κόσμου.

Επίσης, ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι αντισώματα βρέθηκαν σε τέσσερις ανθρώπους μόλις την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2019.

Η συγκεκριμένη έρευνα ουσιαστικά αποτελεί άλλη μια ένδειξη ότι ο κορονοϊός υπήρχε μήνες πριν φτάσουμε στην ενημέρωση της Κίνας για τον ιό. Αυτό μπορεί να εξηγήσει και το γιατί η νόσος είχε τόσο σαρωτική επέλαση στη γειτονική χώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια με «άρωμα νύχτας»: Ένας νεκρός - Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ