ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε βαλίτσες

ΣΟΚ: Ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε βαλίτσες

Το ζευγάρι των Αλβανών βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε 3 βαλίτσες, με τα κομμάτια τους τυλιγμένα σε σελοφάν.

Μπροστά σε μια φρικιαστική ανακάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικοί στη Φλωρεντία της Ιταλίας, όταν ανακάλυψαν τα πτώματα ενός ζευγαριού από την Αλβανία, τεμαχισμένα μέσα σε τρεις βαλίτσες!

Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί από το 2015, την περίοδο που ο γιος της οικογένειας βρέθηκε έγκλειστος στη φυλακή Σολιτσιάνο. Η τελευταία αναφορά χρονολογείται στις 2 Νοεμβρίου 2015, με ένα τηλεφώνημα (από απόρρητο αριθμό) προς την κόρη της οικογένειας στην οποία η μητέρα της εμφανίζεται να της λέει «πως πλέον δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν…».

Οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έγιναν έρευνες σε διάφορα σημεία. Τα σώματα των θυμάτων ήταν τυλιγμένα με σελοφάν και νάιλον σακούλες, δεμένα με κολλητική ταινία και «προστατευμένα» με κάποιο είδος συσκευασίας.

Αρχικά βρέθηκε μια βαλίτσα με τον κορμό και το πόδι ενός άνδρα, μετά μία μόνο με τα κάτω άκρα της γυναίκας και τέλος η τρίτη βαλίτσα με τον κορμό της.

Οι έρευνες των καραμπινιέροι συνεχίζονται σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Φλωρεντία-Πίζα. Οι Αρχές θεωρούν πως ο διπλός φόνος δεν διαπράχθηκε στο ίδιο σημείο, απλά εκεί πετάχτηκαν οι τρεις βαλίτσες μέσα στις καλαμιές.

Ο άνδρας, σκοτώθηκε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μάλλον με μαχαίρι καθώς φέρει μια πληγή στο λαιμό. Απομένει και η επίσημη ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, αν και οι ιταλικές Αρχές το θεωρούν «τυπική υπόθεση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λινού στο Newsbomb.gr: Σημαντικό το πότε θα έρθει το εμβόλιο - Ανοσία με εμβολιασμό άνω του 70%

Ρoή Ειδήσεων