ΚΟΣΜΟΣ

Απίθανος 7χρονος έχει πιλοτάρει τρεις φορές αεροπλάνο και το παρατσούκλι του είναι... Captain

Απίθανος 7χρονος έχει πιλοτάρει τρεις φορές αεροπλάνο και το παρατσούκλι του είναι... Captain

Διάσημος σε ηλικία μόλις επτά ετών έχει γίνει ήδη ο Γκρέιαμ Σέμα από την Ουγκάντα ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει το παρατσούκλι Captain.

Ο απίθανος πιτσιρικάς έχει ήδη πετάξει τρεις φορές με αεροπλάνο Cessna 172 με τα κατορθώματά του να προκαλούν το ενδιαφέρον του πρακτορείου Reuters το οποίο κατέγραψε μια από τις πτήσεις του.

Ο Σέμα, ο οποίος δηλώνει εραστής των μαθηματικών και της επιστήμης, λέει ότι το όνειρό του είναι να γίνει πιλότος και στη συνέχεια αστροναύτης που κάποια στιγμή θα φτάσει στον Άρη.

«Πρότυπό μου είναι ο Έλον Μασκ» εξομολογήθηκε ο 7χρονος.

«Θέλω να μάθω μαζί του για το διάστημα, να ταξιδέψω μαζί του στο διάστημα και κάποια στιγμή να του σφίξω το χέρι» πρόσθεσε.

Το πάθος του για τις πτήσεις ξεκίνησε την ημέρα που ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πέταξε τόσο χαμηλά ώστε να ξηλώσει την οροφή του σπιτιού της γιαγιάς του.

Από εκείνη την ημέρα δεν σταμάτησε να μας βομβαρδίζει με ερωτήσεις για το πώς πετάνε τα αεροπλάνα, δήλωσε η 29χρονη μητέρα του.

Ο ίδιος είπε για την πρώτη του πτήση ότι «ένιωσα σαν πουλί που πετάει».

Ο Σέμα συνεχίζει τα θεωρητικά του μαθήματα για τις πτήσεις ενώ κάνει και «εξερευνήσεις» του διαστήματος με την συσκευή virtual reality που του έκαναν δώρο οι δικοί του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.