ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: 20χρονη αισθητικός δέχθηκε επίθεση από σκυλιά - Κατακρεούργησαν το πρόσωπό της

ΣΟΚ: 20χρονη αισθητικός δέχθηκε επίθεση από σκυλιά - Κατακρεούργησαν το πρόσωπό της

Μία 20χρονη Ρωσίδα αισθητικός δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά - Έσκισαν το πρόσωπό της, την δάγκωσαν στα πόδια και τα χέρια και ουσιαστικά της έσκισαν όλα τα ρούχα της 

Η Tatyana Loskutnikova δέχθηκε ​​επίθεση από τα 10 σκυλιά καθώς περπατούσε στην πόλη Ουλάν-Οντέ, στην ανατολική Σιβηρία νωρίς την Τετάρτη. Οι κάτοικοι που άκουσαν τις κραυγές της έδιωξαν τα ζώα, ανέφερε το East2West News.

Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα - η οποία υπέστη σοβαρή απώλεια αίματος - μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό σπίτι και έπειτα σε νοσοκομείο, όπου τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και σε αναπνευστήρα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η οικογένειά της είπε ότι το πρόσωπό της έχει «καταστραφεί και δεν αναγνωρίζεται».

«Το θύμα βρίσκεται σε εντατική θεραπεία», δήλωσε ο Δρ Igor Shpak, επικεφαλής ιατρός στο νοσοκομείο. «Οι χειρουργοί, οι νευροχειρουργοί, οι τραυματολόγοι, οι ωτορινολαρυγγολόγοι και οι γναθοχειρουργοί παλεύουν για να σώσουν τη ζωή της», πρόσθεσε.

«Η ασθενής μας παραδόθηκε σε μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και υπέστη αιμορραγικό και επώδυνο σοκ». Μόνο τα μάτια της παρέμειναν στο παραμορφωμένο πρόσωπό της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η Loskutnikova είχε «πολλαπλές πληγές και δαγκωματιές στο πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα», δήλωσε ο Shpak.

Το ποσοστό των τραυματισμών είναι εξαιρετικά υψηλό. Η αρτηριακή της πίεση είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Η κάτοικος Alexandra Andreevna, η οποία βοήθησε να σώσει τη γυναίκα, είπε ότι άκουσε κραυγές και γαβγίσματα.

«Ντύθηκα, βγήκα στο σταυροδρόμι για να δω τι συμβαίνει. Υπήρχε ένα σακίδιο στο έδαφος », είπε. «Τότε είδα μια ομάδα σκύλων και ένα άτομο ξαπλωμένο στο έδαφος. Υπήρχαν περίπου 10 σκυλιά, ίσως περισσότερα" πρόσθεσε. Η Αντρέβνα είπε ότι η γυναίκα δεν φώναζε πλέον. «Είχε τις αισθήσεις της, αλλά, προφανώς, δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει λόγω του πόνου» ενώ όπως περιέγραψε χρησιμοποίησε ένα ραβδί για να διώξει τους σκύλους.

Πηγή: NY POST

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια - Πέρασαν τον Προμαχώνα (vid)