ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Τσακώθηκε με την 8χρονη αδερφή του και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Αδιανόητο: Τσακώθηκε με την 8χρονη αδερφή του και την πυροβόλησε στο κεφάλι
PIXABAY

Ένα κορίτσι 8 ετών πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον 20χρονο αδερφό της το βράδυ της Κυριακής μέσα στο διαμέρισμά τους σε συγκρότημα κατοικιών έξω από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδει η New York Post, το κορίτσι, που δεν κατονομάζουν οι Αρχές, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί σε εγχείρηση για τα τραύματά της.

Ο αδερφός συνελήφθη, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας, Jeffrey Jagielski.

Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα αν ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα, ωστόσο τα αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση θα παραδοθούν στην Εισαγγελία του Oakland County για εξέταση ποινικών κατηγοριών.

«Αυτό είναι ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνούμε αυτή τη στιγμή. Κλίνουμε προς μία πλευρά στις έρευνές μας, αλλά δεν νιώθω ακόμα σίγουρος να πω ποια είναι αυτή, μέχρι να το ελέγξει ο εισαγγελέας τουλάχιστον», δήλωσε ο Jagielski.

Δεν ήταν σαφές εάν το κορίτσι είχε διαφωνία ή αντιπαράθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό της πριν από το περιστατικό, υπογράμμισε ο Jagielski.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 20χρονος έδωσε «αρκετές καταθέσεις» για το περιστατικό, αρνήθηκε ωστόσο να πει αν υπήρχαν αντιφάσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιερά Σύνοδος για Θεοφάνεια: Εντός των ναών ο Αγιασμός των υδάτων - «Η Εκκλησία θα τηρήσει τα μέτρα»