ΚΟΣΜΟΣ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ξέσπασε η κόρη του - «Μην κατηγορείτε τον πατέρα μου για τα κρούσματα»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ξέσπασε η κόρη του - «Μην κατηγορείτε τον πατέρα μου για τα κρούσματα»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Μεγάλη είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Αργεντινή και πολλοί υποστηρίζουν ότι ένας από τους λόγους είναι τα όσα έγιναν μετά την είδηση του θανάτου του «Θεού» της μπάλας.

Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να θρηνήσει τον χαμό του... επαναστάτη του ποδοσφαίρου κι ειδικά στη Casa Rosada συγκεντρώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, με τη σορό του γίνεται λαϊκό προσκύνημα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε η Αργεντινή να φτάσει σε αριθμούς ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά στα κρούσματα. Το συγκεκριμένο σενάριο έφερε την αντίδραση της κόρης του Μαραντόνα, Τζιανίνα, η οποία σε ανοικτή επιστολή της ζήτησε να μην κατηγορούν τον πατέρα της.

«Μην κατηγορείτε τον μπαμπά μου για την αύξηση των λοιμώξεων. Θα δούμε πώς να το λύσουμε, γνωρίζουμε ότι ο Ντιέγκο ήταν λίγο από όλους. Είναι υπέροχο να βλέπεις όλες τις τοιχογραφίες που γίνονται προς τιμήν του. Και είναι επίσης ωραίο που όποιος μας λέει ότι θέλει να πάει σε ένα από αυτά τα έργα για να αφήσει λουλούδια μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν ήταν φταίξιμο του Μαραντόνα για ό, τι συνέβη την περασμένη 25η Νοεμβρίου. Θα προτιμούσα να μείνω σε ένα δωμάτιο με την οικογένειά μου, μην μας κατηγορείτε για την αύξηση των λοιμώξεων. Σεβασμός σε αυτόν που είναι τώρα στον παράδεισο, σεβασμός για εμάς που μείναμε εδώ κλαίγοντας για τον πατέρα, τον αδερφό μας, ή τον παππού ή τον φίλο μας. Και σας ευχαριστώ και πάλι για όλα τα όμορφα μηνύματα, τα λουλούδια, τα πράγματα που έχετε αφήσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων - Υπουργείο Παιδείας: Οι μαθητές επιστρέφουν σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία στις 11/1