ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έλιωσαν τα κεφάλια των κορών τους με βαράκια - Πίστευαν πως θα τις αναστήσουν!

Φρίκη: Έλιωσαν τα κεφάλια των κορών τους με βαράκια - Πίστευαν πως θα τις αναστήσουν!

Το σατανικό ζευγάρι πραγματοποιούσε τελετές πιστεύοντας πως θα αποκτήσει υπερδυνάμεις.

Ένα ζευγάρι από την Ινδία διέπραξε ένα από τα πλέον φρικιαστικά εγκλήματα καθώς σκότωσε τις δυο κόρες του, πιστεύοντας πως έχει αποκτήσει υπερδυνάμεις από τις σατανιστικές τελετές που έκανε, και θα τις επανάφερε ξανά στη ζωή.

Ο V Padmaja και η V Purushotham Naidu από την επαρχία Andhra Pradesh, εδώ και χρόνια έκαναν τελετές σε ινδουιστικές θεότητες πιστεύοντας πως θα αποκτούσαν υπερδυνάμεις.

Το σατανικό ζευγάρι

Το ζευγάρι αφού πείστηκε πως είχε καταφέρει να αποκτήσει υπερδυνάμεις τότε αποφάσισε να δολοφονήσει τις δυο κόρες του και μάλιστα με φρικιαστικό τρόπο: Τους έλιωσε τα κεφάλια με βαράκια ενώ πριν από αυτό τους τρύπησε τα κορμιά με μια τρίαινα!

Η Alekya και η Divya δεν έδωσαν σημεία ζωής για αρκετό καιρό και κάπου εκεί οι συγγενείς τους ειδοποίησαν τις Αρχές αφού γνώριζαν τις πρακτικές που εξασκούσαν οι γονείς τους.

Η Αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε αρκετά αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν για τελετές αλλά και τα πτώματα των δυο κοριτσιών.

Τα δυο άτυχα κορίτσια

Το πλέον σοκαριστικό ήταν πως οι δυο γονείς ομολόγησαν το έγκλημα με την αιτιολογία πως πίστευαν ότι είχαν αποκτήσει υπερδυνάμεις από τις τελετές και θα κατάφερναν να γυρίσουν τα δυο παιδιά τους από το θάνατο!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: «Μαρτύρησε χωρίς ξύλο» - Η μπλόφα, η παγίδα στην Ελλάδα και ο «λαγός»