ΚΟΣΜΟΣ

Μέριλιν Μάνσον: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον τραγουδιστή – Είχε «δωμάτιο βιασμού» στο σπίτι του

Μέριλιν Μάνσον: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον τραγουδιστή – Είχε «δωμάτιο βιασμού» στο σπίτι του
(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

Η δισκογραφική εταιρεία του αμερικανού τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον διέκοψε τη συνεργασία της μαζί έπειτα από τις κατηγορίες για βιασμό και παρενόχληση που διατύπωσαν εις βάρος του τουλάχιστον 9 γυναίκες -  Είχε δωμάτιο βιασμού, λέει η τραγουδίστρια, Φίμπι Μπρίτζερς

Σε μια φρικιαστική αποκάλυψη για τον Μάνσον προχώρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Φίμπι Μπρίτζερς.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter χθες Πέμπτη (4/2), ότι είχε πάει στο σπίτι του Μάνσον πριν από χρόνια με κάτι φίλους, και ότι ο μουσικός του έδειξε το «δωμάτιο βιασμού» του.

«Πήγα στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον όταν ήμουν έφηβη με μερικούς φίλους» αναφέρει στο ποστ της η 26χρονη διευκρινίζοντας ότι ήταν μεγάλη φαν της μουσικής του Μάνσον. «Αναφέρθηκε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως “δωμάτιο βιασμού”. Νόμιζα ότι ήταν απλά ένα απαίσιο αστείο, σαν το σεξιστικό χιούμορ στις ανδρικές κολεγιακές αδελφότητες. Σταμάτησα να είμαι φαν», γράφει χαρακτηριστικά η Μπρίτζερς.

Σε μια άλλη ανάρτησή της, η νεαρή μουσικός έριξε ευθύνες σε όσους γνώριζαν τα πάντα αλλά έκαναν τους ανήξερους. «Η δισκογραφική του ήξερε, οι μάνατζέρ του ήξεραν, η μπάντα του ήξερε. Τώρα παίρνουν αποστάσεις και παριστάνουν τους σοκαρισμένους και τους συγκλονισμένους. Είναι γ@@@να αξιολύπητο!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική