ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Αργεντινή : Κοριτσάκι δολοφονήθηκε άγρια απο τους γονείς του σε σατανιστική τελετή

Φρίκη στην Αργεντινή : Κοριτσάκι δολοφονήθηκε άγρια απο τους γονείς του σε σατανιστική τελετή

Η μικρή Μάγια Βαγιέχος πέθανε στο νοσοκομείο από μόλυνση που έπληξε τα ζωτικά της όργανα. Στην καρδιά και τον πνεύμονά της βρέθηκαν κολλημένες βελόνες ως μέρος «ενός σατανιστικού τελετουργικού» όπως είπαν οι αρχές στην επαρχία Τσάκο της Αργεντινής που ερευνούν όλες τις πιθανότητες.

Οι γονείς της μικρής Μάγια συνελήφθησαν με την υποψία ότι είναι εκείνοι που τη σκότωσαν κατά τη διάρκεια μίας «αρρωστημένης» τελετής που ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία.

Οι ιατροδικαστές εξέτασαν το σώμα της 3χρονης και ανακάλυψαν τις βελόνες,λίγη ώρα μετά το θάνατό της σε νοσοκομείο της περιοχής από μόλυνση που έπληξε τα ζωτικά της όργανα και προκάλεσε καρδιακή ανακοπή.

H μία βελόνα είχε μέγεθος περίπου 10 εκατοστά και έφθανε μέχρι την καρδιά της. Η δεύτερη βελόνα που είχε τοποθετηθεί στο σώμα της λίγο καιρό πριν από το θάνατό της, επηρέαζε τους πνεύμονές της και ήταν η αιτία για τη σήψη που υπέστη.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την υπόθεση προκαλούν αποτροπιασμό.

Η 20χρονη μητέρα της Μάγια και ο 19χρονος πατριός της προσπάθησαν να διαφύγουν υπό το φόβο ότι θα τους λιντσάρουν όπως γράφει η Daily Mail, συνελήφθησαν όμως από την αστυνομία στα περίχωρα του χωριού Κιτιλίπι όπου διέμεναν

Η μητέρα του κοριτσιού, που είπε ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος υπέβαλε αίτημα μέσω δικηγόρου της να τεθεί σε κατ 'οίκον περιορισμό, επειδή όπως είπε την ξυλοκόπησαν άγρια στη φυλακή, κατά τη διάρκεια της προφυλάκισης.

Οι γυναίκες κρατούμενες που την επιτέθηκαν δημοσίευσαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της περιοχής Μιγκέλ Φοντέινα είπε για τη Μάγια: «Αυτό το μικρό κορίτσι έζησε μια τρομακτική κατάσταση. Αυτό που της έκαναν ήταν πολύ άγριο» . «Μια από τις βελόνες είχε αγγίξει τον πνεύμονα και την καρδιά της , στη μέση του στήθους της και η άλλη βρισκόταν ανάμεσα στο στέρνο και τους πνεύμονές της» επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας Κριστιάν Αράνα.

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη από τις δύο και της προκάλεσε μια γενικευμένη λοίμωξη, πνευμονική φλεγμονή και φλεγμονή στα νεφρά, η οποία οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.»

Μιλώντας μετά τη σύλληψη των υπόπτων, πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να πούμε πού κρατούνται επειδή οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξοργισμένοι και θέλουμε να διαφυλάξουμε την ακεραιότητά τους».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά οι αρχές επεξεργάζονται τη θεωρία ότι ο θάνατος του μικρού κοριτσιού σχετίζεται με κάποιο είδος τελετουργίας.

Η Μάγια βρεθηκε νεκρή στις 4 Ιουνίου λίγο μετά την άφιξή της στο Νοσοκομείο του Kιτιλίπι, βόρεια της πρωτεύουσας της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες. Ζούσε με τη μητέρα και τον πατριό της σε ένα μικρό σπίτι που βρισκόταν σε ένα πριονιστήριο ξυλείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο