ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό 3χρονο παιδί από επίθεση σκύλων

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό 3χρονο παιδί από επίθεση σκύλων
Pixabay

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 3χρονο παιδί στις ΗΠΑ μετά από επίθεση σκύλων - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Δύο σκυλιά επιτέθηκαν στην οικογένεια το απόγευμα της Τρίτης στο Νιου Τζέρσεϊ, σκοτώνοντας το παιδί και τραυματίζοντας τη μητέρα του σοβαρά. Όπως μεταδίδει η New York Post η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το φριχτό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC New York. Ο σταθμός επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα που είδε τη μαμά και το παιδί να παίζουν με τα σκυλιά στην αυλή λίγο πριν σημειωθεί η επίθεση.

Στη συνέχεια, οι γείτονες κάλεσαν την άμεση δράση όταν άκουσαν να φωνάζουν, ανέφερε το ABC7.

Ο δήμαρχος Dan Reiman εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μέσω Twitter, ευχαριστώντας τους διασώστες για το έργο τους.

«Οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια που έχει πληγεί από την επίθεση σκύλου σε κατοικία στο Laurel St. Ευχαριστώ τους διασώστες που έσπευσαν να φροντίσουν τα θύματα, τα οποία μεταφέρονται με ελικόπτερο για επείγουσα ιατρική περίθαλψη. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε αυτήν τη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Reiman σε ανάρτησή του στο Twitter, όταν έμαθε για το περιστατικό.

Δείτε την ανάρτησή του:

Η αστυνομία δεν έχει δώσει για την ώρα περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της επίθεσης, ούτε εάν τα σκυλιά ανήκαν στην οικογένεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Πώς θα «ξεκλειδώσουν» τα ταξίδια-Δείτε το Infographic του Νewsbomb.gr