ΚΟΣΜΟΣ

Ατρόμητος ο Βλαντιμίρ Πούτιν: Πραγματοποίησε εξόρμηση στη Σιβηρία υπό τους 30 βαθμούς Κελσίου

Ατρόμητος ο Βλαντιμίρ Πούτιν: Πραγματοποίησε εξόρμηση στη Σιβηρία υπό τους 30 βαθμούς Κελσίου

Ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας φαίνεται ότι μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό από την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος τον αποκάλεσε δολοφόνο, έχει περάσει στην αντεπίθεση

Εξόρμηση στην χιονισμένη Σιβηρία, υπό αντίξοες συνθήκες, πραγματοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που το ψυχροπολεμικό κλίμα με τις ΗΠΑ φαίνεται ότι διευρύνεται. Η κίνηση του Κρεμλίνου να δώσει στη δημοσιότητα τις εν λόγω φωτογραφίες και βίντεο, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται καθώς ο Ρώσος Πρόεδρος θέλει να προβάλει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να σκοντάφτει στα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους.

Οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας, υπό την προεδρία Μπάιντεν φαίνεται ότι περνούν μια μεγάλη κρίση, με τον Τζο Μπάιντεν να είναι αυτός που πρώτα σήκωσε το «γάντι». Ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας φαίνεται ότι μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό από την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος τον αποκάλεσε δολοφόνο, έχει περάσει στην αντεπίθεση, ρίχνοντας στο τραπέζι και πρόταση για συνομιλία ανάμεσα στους δυο προέδρους.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε πως μια απευθείας συνομιλία με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν «θα είχε ενδιαφέρον για τους λαούς της Ρωσίας και των ΗΠΑ, αλλά και για πολλές άλλες χώρες, έχοντας υπόψιν πως καθώς είμαστε οι μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις έχουμε εξαιρετική ευθύνη για την στρατηγική ασφάλειας στον πλανήτη».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν βρέθηκε στην χιονισμένη τάιγκα της Σιβηρίας, όχι τυχαία, μαζί με τον 65χρονο υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού. Οι δυο τους ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο στην αυτόνομη επαρχία Τούβα όπου η θερμοκρασία αυτή την επόχή βρίσκεται στους -30 βαθμούς Κελσίου.

Κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή περιπλανήθηκαν με ένα επιβλητικό στρατιωτικό όχημα παντός εδάφους στο δάσος, φορώντας ζεστά ρούχα και παραδοσιακές ρωσικές μπότες, ενώ έφαγαν κάτω από μεγάλα χιονισμένα δέντρα. Εικόνες που σίγουρα είναι πρωτόγνωρες και ξένες για προέδρους του δυτικού κόσμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Χιόνια στην Αττική και πολικές θερμοκρασίες υπό το μηδέν