ΚΟΣΜΟΣ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ξανά στο νοσοκομείο ο "Καβαλιέρε"

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ξανά στο νοσοκομείο ο "Καβαλιέρε"

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται από την Δευτέρα και δεν θα μπορέσει να παραστεί σε δημόσιες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με πηγές.

Δεν είναι ακόμη σαφές για ποιόν λόγο νοσηλεύεται ο 84χρονος πολιτικός, αλλά μια από τις δύο πηγές είπε ότι "δεν είναι κάτι σοβαρό".

Ο Μπερλουσκόνι δεν κατάφερε να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία σήμερα το πρωί σε δικαστήριο του Μιλάνου για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Μια πηγή από το κόμμα Forza Italia του Μπερλουσκόνι ανέφερε ότι βρισκόταν στη βίλα του στο Άρκορε κοντά στο Μιλάνο, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για λίγο», ανέφερε προσθέτοντας ότι μέχρι το Σάββατο ο Μπερλουσκόνι ήταν «πολύ καλά».

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ιταλιας νοσηλεύτηκε στο Μονακό λόγω καρδιακών προβλημάτων και τον Σεπτέμβριο μολύνθηκε απο κορονοϊό, περιπέτεια την οποία χαρακτήρισε ως «την πιο επικίνδυνη πρόκληση της ζωής του».

Το 2016 υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση καρδιάς ενώ είχε διαγνωστεί επίσης με καρκίνο του προστάτη, τον οποίο ξεπέρασε.

Ο Μπερλουσκόνι πέρασε μεγάλο μέρος του lockdown στο σπίτι της κόρης του Μαρίνα στην Προβηγκία, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Γιαμαρέλλου στο Newsbomb.gr: Τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται – Πώς θα κάνουμε Πάσχα