ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα παγιδεύτηκε σε υπόνομο για 20 ημέρες: Πώς κατάφεραν να την εντοπίσουν (vid)

Γυναίκα παγιδεύτηκε σε υπόνομο για 20 ημέρες: Πώς κατάφεραν να την εντοπίσουν (vid)
Facebook/Delray Beach Fire Rescue

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας γυναίκας, στη Φλόριντα των ΗΠΑ η οποία αγνοούνταν από τις 3 Μαρτίου - Με ιστορικό ψυχικής διαταραχής η 43χρονη

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανή την 43χρονη Lyndsey Jane Kennedy από έναν υπόνομο κάτω από ένα πεζοδρόμιο στην παραλία Ντελρέι. Όπως μεταδίδει η New York Post, η γυναίκα έφερε στο σώμα της επιφανειακές πληγές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η 43χρονη είπε στην αστυνομία ότι είχε παγιδευτεί στο σύστημα αποχέτευσης από τις 3 Μαρτίου, όταν πήγε για κολύμπι σε ένα κανάλι κοντά στο σπίτι του φίλου της.

Ανέφερε, επίσης, ότι περπατούσε γύρω από το σύστημα αποχέτευσης για περίπου 3 εβδομάδες προτού δει λίγο φως και μείνει εκεί γιατί μπορούσε να δει τους ανθρώπους να περπατούν από πάνω. Τελικά, ένας πεζός άκουσε την έκκληση για βοήθεια της γυναίκας, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσής της.

«Αυτή είναι μια από τις πιο περίεργες καταστάσεις που έχουν βιώσει ποτέ οι αξιωματικοί μας», δήλωσαν οι Αρχές.

Με ιστορικό ψυχικής διαταραχής η 43χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της Kennedy είπε στους ερευνητές ότι η κόρη της είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας και χρήσης ναρκωτικών. Πρόσθεσε επίσης, πως συνήθιζε να κάνει περίεργα πράγματα και να παίρνει λανθασμένες αποφάσεις όταν ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών, αναφέρει η αναφορά της Αστυνομίας.

Το πυροσβεστικό σώμα δημοσίευσε φωτογραφίες πυροσβεστών να απεγκλωβίζουν την 43χρονη από τον υπόνομο χρησιμοποιώντας μια σκάλα.

Ο φίλος της 43χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στο Γραφείο Σερίφης του Palm Beach County στις 3 Μαρτίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε αξιολόγηση ψυχικής υγείας.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα: Έτσι θα πάμε στα χωριά μας - Τα κριτήρια που θα κρίνουν την «έξοδο»