ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: 16χρονη Ινδή έπεσε θύμα βιασμού και τη διαπόμπευσε με ξυλοδαρμό η οικογένειά της

Αδιανόητο: 16χρονη Ινδή έπεσε θύμα βιασμού και τη διαπόμπευσε με ξυλοδαρμό η οικογένειά της

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Ινδία με μια 16χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού

Η 16χρονη Ινδή όχι μόνο έζησε στιγμής φρίκης στα χέρια του 21χρονου βιαστή της αλλά στη συνέχεια η ίδια η οικογένειά της τη διαπόμπευσε.

Σε φωτογραφίες φαίνεται η 16χρονη να είναι δεμένη με σχοινιά μαζί με τον βιαστή της ενώ συγγενείς της και άλλοι κάτοικοι του χωριού στο οποίο συνέβη το αδιανόητο περιστατικό τη χτυπούν για να την εξευτελίσουν.

Στη συνέχεια, μάλιστα, οι συγγενείς της 16χρονης την υποχρέωσαν να περπατήσει ανάμεσα στα σπίτια του χωριού δίπλα-δίπλα με τον βιαστή της.

Το βίντεο από την διαπόμπευση της 16χρονης έγινε viral με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση της αστυνομίας.

Εκτός από τον βιαστή της κοπέλας οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άλλα έξι άτομα που συμμετείχαν στη δημόσια διαπόμπευσή της.

Το μαρτύριο της 16χρονης πήρε τέλος όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χωριό της και την απελευθέρωσαν από τα ιδιότυπα δεσμά της.

Η Ινδία έχει ένα «μαύρο» παρελθόν σε υποθέσεις βιασμών με πιο ηχηρή αυτή του 2012 όταν μια φοιτήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και δολοφονίας στο Δελχί.

Χαρακτηριστικά της κατάστασης τα στοιχεία από το Εθνικό Γραφείο Εγκληματολογίας το οποίο μόνο για το 2019 κατέγραψε 88 υποθέσεις βιασμού ανά ημέρα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλοπή Θυρίδων στο Χαλάνδρι: Η σύλληψη στο γαλακτοπωλείο, η σειρά της ΕΡΤ και οι πιθανοί συνεργοί