ΚΟΣΜΟΣ

Ψάχνει τους ληστές της μάνας του μέσω YouTube!

Ψάχνει τους ληστές της μάνας του μέσω YouTube!

Ένας Ιταλός γιος «σήκωσε» στο YouTube, ένα βίαιο βίντεο στο οποίο η μητέρα του πέφτει θύμα ληστείας από δύο κακοποιούς και προσφέρει 2.000 ευρώ αμοιβή για πληροφορίες.

Το σοκαριστικό βίντεο έκανε πάταγο όταν δημοσιεύτηκε στο YouTube, και είχε πάνω από 30.000 επισκέψεις μέσα σε 24 ώρες πριν διαβαστεί από ειδησεογραφικά sites και εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης.

Στις δραματικές σκηνές μια γυναίκα περπατάει σε ένα ήσυχο δρόμο, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο, την προσεγγίζει από πίσω. Ένα δράστης πηδάει έξω και προσπαθεί να αρπάξει την τσάντα της, με την βοήθεια ενός συνεργού του, ο οποίος επιχειρεί να την κλωτσήσει πριν κατευθυνθεί στο κάθισμα του συνοδηγού.

LHSTEIA2

Η άτυχη γυναίκα δεν το βάζει κάτω και αρχίζει να κλωτσάει και να χτυπά το αυτοκίνητο, το οποίο ανεβάζει ταχύτητα και τρέπεται σε φυγή.

Το φιλμ γυρίστηκε με μια κάμερα CCTV στην περιοχή Frattamaggiore, ένα προάστιο της νότιας Ιταλίας και λιμάνι της Νάπολης που μαστίζεται από την εγκληματικότητα.

Δημοσιεύτηκε από τον Joseph Munciguerra, ο οποίος είχε σταλεί εκεί από τον πατέρα του.

LHSTEIA3

Στο κείμενο που ακολουθεί την ταινία, η οποία φορτώθηκε στο You Tube, ο Joseph έγραψε: «Εδώ είναι μια ληστεία που έλαβε χώρα στις 28 Φεβρουαρίου 2012, στο Frattamaggiore, Νάπολη.»

«Εάν γνωρίζετε ένα από τα δύο ληστές (δύο ηλίθιοι) παρακαλώ επιτρέψτε μου να τους δείξω πως είναι να ρίχνεις μια γροθιά σε κάποιον. Αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα μου και μου προκαλεί οργή το γεγονός της επίθεσης των δραστών σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα.»