ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν επιτέθηκε και σε άλλον υπάλληλο στον Λευκό Οίκο

ΗΠΑ: Ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν επιτέθηκε και σε άλλον υπάλληλο στον Λευκό Οίκο
AP

Νέο... πονοκέφαλο στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προκάλεσε ο σκύλος του

Όπως μεταδίδει το CNN, ο τετράποδος φίλος του προέδρου των ΗΠΑ είχε βγει για βόλτα το απόγευμα της Δευτέρας (29/03) στον νότιο κήπο του Λευκού Οίκου και εκεί επιτέθηκε σε έναν υπάλληλο της National Park Service.

Το θύμα υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση, αλλά ευτυχώς δεν έφερε τραύματα.

Στις 8 Μαρτίου ο τρίχρονος σκύλος του προέδρου Μπάιντεν, ο νεότερος από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του, είχε δαγκώσει έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να τον στείλει μαζί με Τσαμπ στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον, στην πολιτεία Ντέλαγουερ.

Ο προέδρος των ΗΠΑ είχε πει ότι ο σκύλος προσπαθεί να ενταχθεί σ’ ένα νέο περιβάλλον με πολλά νέα πρόσωπα γύρω του. «Μόλις περάσεις τη γωνία, βλέπεις μπροστά σου δύο άτομα που δεν γνωρίζεις και κινούνται. Κι εκείνος έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα προστασίας», είπε στο ABC. Και συμπλήρωσε: «Το 85% των ατόμων -στο Λευκό Οίκο- τον λατρεύουν. Το μόνο που κάνει είναι να τους γλύφει και να κουνά την ουρά του. Βλέπω, όμως ότι ορισμένοι άνθρωποι -και είναι κατανοητό- φοβούνται τα σκυλιά».

Ο εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μάικλ Λαρόζα είπε για το συμβάν της Δευτέρας ότι ο Μέιτζορ «προσαρμόζεται ακόμη στο νέο του περιβάλλον».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Κωδικός «ελεγχόμενη αποσυμπίεση»: Οι τελευταίες σκέψεις για εμπόριο, σχολεία, εστίαση