ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Ο παιδικός έρωτας της δούκισσας «σπάει» τη σιωπή του

Μέγκαν Μαρκλ: Ο παιδικός έρωτας της δούκισσας «σπάει» τη σιωπή του

Σχεδόν ένα μήνα μετά την προβολή της η πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις.

Μετά τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τους κορυφαίους δημοσιογράφους της Βρετανίας, θέση για την επίμαχη συνέντευξη της δούκισσας του Σάσεξ πήρε και το… εφηβικό φλέρτ της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Τζόσουα Σιλβερστάιν, ηθοποιός σήμερα στο Λος Άντζελες είναι το αγόρι που είχε η Μέγκαν στην εφηβεία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό US Weekly είπε πως δεν πιστεύει ότι η πρώην αγαπημένη του έκανε bullying στους εργαζόμενους του παλατιού, διαψεύδοντας τις αποκαλύψεις του βρετανικού Τύπου ότι η έκπτωτη Πριγκίπισσα έκανε δύσκολη τη ζωή των συνεργατών της. Εικάζει ωστόσο παρ’όλα αυτά, ότι η Μέγκαν σίγουρα θα είχε αρνηθεί να «ακολουθήσει τις υποδείξεις» και ήθελε να γίνεται σεβαστή.

Στις 2 Μαρτίου, λίγες μέρες πριν από τη συνέντευξη της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα, οι Times έγραψαν ότι πρώην εργαζόμενοι στο Παλάτι «είχαν τραυματιστεί» από τη συνεργασία τους με την πρώην ηθοποιό και η ανησυχία για το byllying που αντιμετώπιζαν μέλη του προσωπικού ήταν έκδηλη.

Η εφημερίδα είχε γράψει μάλιστα ότι εργαζόμενοι είχαν ξεσπάσει σε κλάματα λόγω της συμπεριφοράς της και δεν μπορούσαν να «σταματήσουν να τρέμουν», ισχυρισμούς που η Μέγκαν απέρριψε κατηγορηματικά. Δήλωσε οτι στενοχωρήθηκε πολύ από τη νέα απόπειρα «δολοφονίας του χαρακτήρα» της πολύ περισσότερο μάλιστα από τη στιγμή που και η ίδια έχει υποφέρει από bullying.

Το αγόρι που έδωσε στη Μέγκαν...το πρώτο φιλί

Ο Σίλβερστάιν με τον οποίο η Μέγκαν αντάλλαξε το πρώτο της φιλί σε ηλικία 13 ετών και έβγαινε μαζί της ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην τρυφερή εκείνη ηλικία, λέει ότι δεν πιστεύει τους χαρακτηρισμούς. Μπορεί να καταλάβει ωστόσο ότι η Μέγκαν που εκείνος ξέρει αρνείται να «μπει σε καλούπια»

«Τη φαντάζομαι να κάνει ό,τι αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει για να είναι ευτυχισμένη και να συνυπάρχει σε ένα σύστημα που πιθανώς δεν ήταν πολύ φιλόξενο απέναντι σε αυτό που η ίδια είναι και την καταγωγή της», είπε στο περιοδικό. Και πρόσθεσε: «Όταν οι Αφροαμερικανίδες διεκδικούν τα δικαιώματά τους και μιλάνε ελεύθερα και καταγγέλλουν ο,τι αισθάνονται ότι συνιστά έλλειψη σεβασμού ή καταπίεση, συχνά οι λευκοί τείνουν να το χαρακτηρίζουν αρνητικά επειδή δεν θέλουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο»

«Είναι σα να περιμένουν από τους ανθρώπους να ξέρουν τη θέση τους και όταν οι ίδιοι δε συμβιβάζονται με αυτό, οι άλλοι να λένε ότι αυτό είναι πρόβλημα» καταλήγει.

O Σίλβερστάιν, πατέρας σήμερα δύο παιδιών πιστεύει ότι η αρνητική κριτική δε θα εξαφανιστεί μετά τη μετακόμιση του ζεύγους Σάσεξ στην Καλιφόρνια. Προφανώς λέει, η Μέγκαν χρειάσηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις κα άβολες για την ίδια ώστε να μπορέσει να χαμογελάσει ξανά. «Από τη στιγμή που εκείνη και εκείνος είναι ευτυχισμένοι, μόνο αυτό έχει σημασία» δήλωσε αναφερομενος προσφανώς στην απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντ.

Γνωρίστηκαν σε μία κατασκήνωση για...ηθοποιούς

Το εφηβικό ειδύλλιο του Τζόσουα και της Μέγκαν γράφει η Daily Mail ξεκίνησε μετά τη γνωριμία τους σε μία θερινή κατασκήνωση για επίδοξους ηθοποιούς που διοργάνωνε κάθε χρόνο το πνευματικό κέντρο Agape International Spiritual Center της Καλιφόρνια.

Οι «πιστοί» τους ανάμεσά τους η μητέρα της Μέγκαν Ντόρια, η Όπρα και οι γονείς του Τζόσουα πιστεύουν ότι ο Θεός είναι παντού, ότι η ασθένεια ξεκινάει από το μυαλό και η θετική σκέψη έχει θεραπευτική δράση. Τα παιδιά που πήγαιναν κατασκήνωση συμμετείχαν σε σεμινάρια περισυλλογής, δρώμενα υποκριτικής και μαθήματα χορού, τα οποία βοήθησαν τη Μέγκαν Μαρκλ στην καριέρα της στην υποκριτική. Ο Τζόσουα είχε δηλώσει παλιότερα στο DailyMailTV ότι εκείνο που τους έφερε αρχικά κοντά ήταν η φυλετική τους ταυτότητα, η «διαφορετικότητά» τους.

Η δύσκολη σχέση της δούκισσας με τον πατέρα της

Στη νέα του συνέντευξη αποκάλυψε επίσης ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε πράγματι «δύσκολη σχέση» με τον πατέρα της. Ο ίδιος τον είχε γνωρίσει και θυμάται τις δυσκολίες που βίωσε εκείνη λόγω του διαζυγίου των γονιών της. Ο πατέρας της Μέγκαν ζει σήμερα στο Μεξικό και οι σχέσεις τους έχουν διακοπεί πλήρως από τη στιγμή που άρχισε να δίνει συνεντεύξεις στις βρετανικές ταμπλόιντ για την κόρη του.

Ο Σίλβερστάιν περιγράφει τη 13χρονη Μέγκαν ως «πολύ γλυκιά», γοητευτική και λίγο…ιδιόρρυθμη αλλά πολύ αποφασισμένη, ταλαντούχα και φιλόδοξη.

«Η Mέγκαν ως 13χρονη ήταν πολύ ευγενική, πολύ γλυκιά, πολύ ταλαντούχα, με μεγάλο ενδιαφέρον για το θέατρο - τότε είδαμε πόσο εντυπωσιακή ήταν στη σκηνή», είπε. «Ήταν γοητευτική και περίεργη. Δεν ήταν ένα συνηθισμένο 13χρονο κορίτσι. Δεν ήταν στολισμένη με ροζ χρώματα κάθε μέρα, δε φορούσε πολύ μέικαπ κτλ. Ήταν ο εαυτός της πολύ αυθεντικη για το ποια ήταν εκείνη την εποχή. Ήταν περίεργη, νομίζω είχε πάρει πολύ στα σοβαρά την τέχνη της».

Οσο για το πώς ξεκίνησε η τρυφερή τους σχέση, είχαν εξομολογηθεί και οι δύο σε φίλους τους ότι αρέσει ο ένας στον άλλο. Περνούσαν χρόνο μαζί και στο τέλος του καλοκαιριού πριν ξεκινήσει το γυμνάσιο αποφάσισαν να χωρίσουν για να μην εμποδίσει ο ένας τον άλλο στη νέα ζωή που ξεκινούσε. Από τότε ο Τζόσουα είδε τη Μέγκαν «τρεις ή τέσσερις φορές» όπως λέει, όλες στο γυμνάσιο και όλες στην εκκλησία Agape. Από τοτε μάθαινε σποραδικά τα νέα της από τη μητέρα της Μέγκαν. «Είναι περήφανη και χαρούμενη για εκείνη» λέει.