ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 17χρονος σκότωσε συνομήλικη φίλη του προσπαθώντας να ξεμπλοκάρει όπλο

Όπλο σε θήκη

Τραγωδία στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με έναν 17χρονο να σκοτώνει την συνομήλικη φίλη του όταν προσπάθησε να ξεμπλοκάρει ένα όπλο.

Οι δύο 17χρονοι έκαναν σκοποβολή σε μια αλάνα στην περιοχή Mount Zion.

Σύμφωνα με την Sun η 17χρονη Candace Chrzan, όπως ήταν το όνομα της κοπέλας που έπεσε νεκρή, χρησιμοποιούσε ένα πιστόλι 22 χιλιόστών.

Κάποια στιγμή το πιστόλι με το οποίο πυροβολούσαν μπουκάλια μπλόκαρε με την 17χρονη να τον δίνει στον συνομήλικο φίλο της για να το ξεμπλοκάρει.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας όταν ο 17χρονος προσπάθησε να ξεμπλοκάρει το πιστόλι αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι.

Κατά την ίδια πηγή το πιστόλι των 22 χιλιοστών ανήκε στην οικογένεια του 17χρονου.

Δυστυχώς ο θάνατος της Candace ήταν ακαριαίος, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μετά το τραγικό δυστύχημα ο 17χρονος παραδόθηκε στις αρχές και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράνομη κατοχή όπλου για άτομο ηλικίας κάτω των 18 ετών.

«Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ο 17χρονος ήταν εμφανώς ταραγμένος. Προσπάθησε να προσφέρει ό,τι βοήθεια μπορούσε στην 17χρονη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ζωή του άλλαξε για πάντα καθώς αφαίρεσε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης την 17χρονη είχαν μεγαλώσει οι παππούδες της οι οποίοι «δεν θα ηρεμήσουν αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η άτυχη 17χρονη που σκοτώθηκε από το όπλο που προσπάθησε να ξεμπλοκάρει ο συνομήλικος φίλος της θα αποφοιτούσε σε λίγες εβδομάδες από το λύκειο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λύκεια: Με σχολική κάρτα και self test επιστρέφουν οι μαθητές - Τι θα γίνει με Γυμνάσια, Δημοτικά