ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε το γιο της στο ξύλο και άφησε το πτώμα 2 μήνες στο κρεβάτι

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε το γιο της στο ξύλο και άφησε το πτώμα 2 μήνες στο κρεβάτι

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τι έκανε μια μητέρα στον ίδιο της τον γιο.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Σινσινάτι των ΗΠΑ η είδηση της άγριας δολοφονίας ενός 19χρονου από την ίδια του την μητέρα, η οποία τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, αφήνοντας τη σορό του άτυχου νεαρού για δυο μήνες στο κρεβάτι του.

Η Kenya Stallworth δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον Dominic Allen. Στη συνέχεια, η σατανική μητέρα δεν δίστασε απλά να αφήσει το πτώμα στη θέση του και στη συνέχεια να πετάει ρούχα (!) πάνω στη σορό ώστε να μη φαίνεται.

H σατανική μητέρα

Η φρικτή αλήθεια ήρθε στο φως, όταν ο σύζυγός της Stallworth, ανακάλυψε τη σορό η οποία είχε μπει σε φάση αποσύνθεσης. Μάλιστα, χρειάστηκε ανάλυση DNA για να βρεθεί σε ποιον ανήκει η σορός!

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άτυχος 19χρονος δολοφονήθηκε κάπου ανάμεσα σε Οκτώβριο και Νοέμβριο, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς η ημερομηνία θανάτου.

Πλέον η Kenya και ο πατριός του Dominic, ο άνθρωπος που κατήγγειλε το έγκλημα, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την μητέρα του άτυχου νεαρού να αναφέρει πως δεν ακούμπησε το γιο της και πέθανε από παθολογικά αίτια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη - Βιασμός 27χρονης: Τρεις ώρες μαρτύριο - Ο δράστης πίστευε ότι δεν θα τον καταγγείλει