ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Εκδίδει το πρώτο της παιδικό βιβλίο - Πότε θα κυκλοφορήσει

Μέγκαν Μαρκλ
ASSOCIATED PRESS

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο για παιδιά, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του γιου τους, του Άρτσι.

Ο εκδοτικός οίκος «Random House Children’s Books» ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, ότι το βιβλίο της Μέγκαν με τίτλο «The Bench» θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου.

Την εικονογράφηση ανέλαβε ο βραβευμένος Κρίστιαν Ρόμπινσον, ενώ η Μέγκαν θα χαρίσει τη φωνή της στην ηχητική έκδοση του βιβλίου, το οποίο εξερευνά το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας.

«Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Άρτσι», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ σε ανακοίνωσή της.

«Αυτό το ποίημα έγινε ιστορία. Ο Κρίστιαν (σ.σ. Κρίστιαν Ρόμπινσον), το έντυσε με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας που συλλαμβάνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα», συμπληρώνει.

«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Κρίστιαν και εγώ εργαζόμασταν στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς», καταλήγει η δούκισσα του Σάσεξ.

Πηγή: AP Photo

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι δείχνουν τα λύματα - Ευχάριστα νέα για 9 από τις 11 περιοχές