ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Γονείς εγκατέλειψαν βρέφος με κορονοϊό για να μην κολλήσουν - Νεκρό το μωρό

Ινδία: Γονείς εγκατέλειψαν βρέφος με κορονοϊό για να μην κολλήσουν - Νεκρό το μωρό

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία, την οποία «σφυροκοπά» τις τελευταίες ημέρες ο κορονοϊός.

Ένα μωρό στην Ινδία πέθανε από κορονοϊό, εγκαταλελειμμένο από τους γονείς του στο νοσοκομείο καθώς φοβήθηκαν πως θα τους μετέδιδε τον ιό!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα India Today, το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Jammu από τους γονείς του, οι οποίοι όμως έγιναν... καπνός αφήνοντας το ίδιο τους το παιδί, μόλις 2 μηνών, μόνο του.

«Το βρέφος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα εκ γενετής. Πέθανε μια ώρα αφότου ήρθε σε εμάς», ανέφερε ο Dara Singh, γιατρό τους νοσοκομείου Maharaja Gulab Singh.

«Το τεστ για τον κορονοϊό που κάναμε στο παιδί ήταν θετικό και ζητήσαμε από τους γονείς να υποβληθούν σε τεστ και εκείνοι, ωστόσο άφησαν το παιδί και έφυγαν», πρόσθεσε.

Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το νοσοκομείο αναζητά τους γονείς στα τηλέφωνα, ωστόσο εκείνοι δεν απαντούν, με συνέπεια η σορός του βρέφους να παραμένει στο νεκροτομείο.

Η Ινδία βρίσκεται εν μέσω μιας απίστευτης υγειονομικής τραγωδίας καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 20 εκατομμύρια περιπτώσεις covid-19 ενώ το Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων