ΚΟΣΜΟΣ

Παρηγοριά στη Μέρκελ ζητά ο Ερντογάν: «Προκαλούν οι Έλληνες»

Παρηγοριά στη Μέρκελ ζητά ο Ερντογάν: «Προκαλούν οι Έλληνες»

Ψέματα και συκοφαντίες από τον Τούρκο πρόεδρο – Ψάχνει συμμαχία με τη Γερμανία μετά την απομόνωση από την υπόλοιπη Δύση.

Τα… παράπονά του στη Γερμανίδα καγκελάριο έσπευσε να κάνει την Τετάρτη (05/05) ο Ταγίπ Ερντογάν, επιδιδόμενος για άλλη μια φορά σε ανήθικα ψέματα με στόχο την Ελλάδα, αλλά και την ηγεσία της ΕΕ.

Όπως έγινε γνωστό, Μέρκελ και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τη στάση της ΕΕ απέναντι στην Άγκυρα και τις διμερείς σχέσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο Ερντογάν ευχήθηκε η διαδικασία των γενικών εκλογών στην οποία εισέρχεται η Γερμανία να είναι επωφελής για όλες τις πλευρές κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «οι σχέσεις Τουρκίας και Γερμανίας θα αναπτυχθούν με σύνεση και στρατηγική στη νέα περίοδο».

Ο ίδιος υποστήριξε, σαν να είναι σε άλλο κόσμο, ότι η δυναμική που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στη σχέση Τουρκίας – ΕΕ δεν πρέπει να χαθεί.

Με ένα μπαράζ συκοφαντίας, ο ψεύτης Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα λέγοντας πως η χώρα μας συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες και τις επαναπροωθήσεις ενάντια στο διεθνές δίκαιο, αυξάνοντας τις πιέσεις στο Αιγαίο.

«Παρ' όλα αυτά, η Τουρκία διατηρεί τη μετριοπαθή στάση της για να διατηρήσει τη θετική ατζέντα», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Τέλος, ο Ερντογάν είπε στη Μέρκελ ότι είναι απαραίτητο να συζητηθούν τρόποι διατήρησης της υποστήριξης προς το Αφγανιστάν, μέσω του ΝΑΤΟ, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Κυβέρνηση της Εθνικής Ενότητας της Λιβύης για τη σταθερότητα της χώρας.

Ευτυχώς, εκτός από τη Μέρκελ, που τον στηρίζει για να κάνουν μαζί «βρώμικες» δουλειές, κανείς άλλος πλέον δεν πιστεύει τον «σουλτάνο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβαστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.093 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 96 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 765 οι διασωληνωμένοι