ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ο Ιμάμογλου «τρολάρει» την εισαγγελία και την τουρκική κυβέρνηση για το περπάτημά του

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου
AP

Σε χιουμοριστικούς τόνους απάντησε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, όσον αφορά στην εισαγγελική έρευνα σχετικά με το περπάτημά του (με τα χέρια πίσω στην πλάτη του) κατά την επίσκεψή του στον τάφο του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή.  

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, ο δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά πως από εδώ και πέρα οι πολίτες της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσουν να περπατούν με διάφορους τρόπους προκειμένου να προκαλέσουν τους εισαγγελείς ενώ προσθέτει πως προσευχόταν εδώ και δυόμισι χρόνια ο θεός να δώσει μυαλό σε κάποιους ανθρώπους αλλά τελικά οι προσευχές του δεν εισακούστηκαν.

Ταυτόχρονα, προσθέτει πως στον τόπο του συνηθίζουν να περπατούν κατά αυτόν τον τρόπο για να έχουν ισορροπία επειδή το μέρος έχει απότομες πλαγιές.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ιμάμογλου έχει ήδη απολογηθεί γραπτώς για το ζήτημα το οποίο έχει λάβει εξαιρετικά μεγάλες πολιτικές διαστάσεις στην γείτονα με τον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης να προβαίνει στο αίτημα έρευνας στέλνοντας το ανάλογο έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία 6 Μαΐου: «Black out» σε όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ