ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφάνιση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρέθηκαν αποδείξεις που «δένουν» τον Γερμανό παιδόφιλο

Εξαφάνιση Μαντλίν Μακκάν
Ο Γερμανός παιδόφιλος και η Μαντλίν Μακκάν

Για σημαντικές αποδείξεις που «δένουν» την υπόθεση για τον Γερμανό παιδόφιλο που είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν κάνει λόγο ο Γερμανός εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακκάν με τον Γερμανό εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση να υποστηρίζει ότι υπάρχουν αποδείξεις που «δένουν» τον Γερμανό παιδόφιλο που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι ήδη κρατούμενος σε φυλακή στη Γερμανία για άλλες υποθέσεις.

Όπως αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, τις τελευταίες ημέρες έχουν συγκεντρωθεί νέες αποδείξεις μολονότι αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Χτίζουμε ακόμα την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του αλλά τώρα δεν είναι η ώρα» είπε ο Βόλτερς στη Sun.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον τύπο των στοιχείων που έχουμε συγκεντρώσει, δεν είναι πάντως ιατροδικαστικής φύσης. Μπορώ να σας πω ότι είναι ένα στοιχείο που «δένει» την θεωρία μας ότι ο Μπρίκνερ είναι ο άνδρας που απήγαγε την Μαντλίν».

«Συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι ο άνδρας που έχει αναγνωριστεί ως ο βασικός ύποπτος είναι αυτός που διέπραξε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε κάποιον άλλο και είμαι αισιόδοξος ότι θα λύσουμε την υπόθεση» πρόσθεσε ο Γερμανός εισαγγελέας.

Οι αρχές ελπίζουν, όπως γράφει η Daily Mail,να είναι σε θέση να απαγγείλουν κατηγορίες κατά του Μπρίκνερ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού καθώς εκκρεμεί και μια αναπαράσταση των όσων συνέβησαν στο πορτογαλικό θέρετρο από το οποίο εξαφανίστηκε η Μαντλίν Μακκάν.

Οι γονείς της Μαντλίν εξακολουθούν να κρέμονται από τις ελπίδες «όσο μικρές και αν είναι» ότι θα δουν την κόρη τους ξανά 14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Σε μήνυμά τους, μάλιστα, η Κέιτ και ο Τζέρι Μακκάν σημείωσαν ότι η φετινή θλιβερή επέτειος είναι ακόμα πιο σημαντική καθώς η Μαντλίν φέτος θα συμπλήρωνε το 18ο έτος της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά της στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου του 2007.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει την Παρασκευή: Τέλος τα SMS, στις 00:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας - Πώς θα πάμε σε νησιά