ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Εκμεταλλεύεται ακόμη και τη μνήμη της Νταϊάνα; Οργισμένοι οι επικριτές του

Πρίγκιπας Χάρι

Πληθαίνουν οι επικριτές του Πρίγκιπα Χάρι και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, με αφορμή τις νέες του εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις που παραχωρεί, στηλιτεύοντας τους πάντες και τα πάντα με εντυπωσιακή ευκολία. 

Η αρχή έγινε με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο «έκπτωτος» πρίγκιπας μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, τον περασμένο Μάρτιο στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Tα όσα ειπώθηκαν, η συνέχεια και οι αντιδράσεις που προκάλεσε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ακολούθησαν οι νέες αποκαλύψεις του Χάρι στον Αμερικανό ηθοποιό Νταξ Σέπαρντ και το podcast «Armchair Expert». Ο πρίγκιπας στη συνέντευξή του, φάνηκε να επικρίνει έμμεσα τον τρόπο που μεγάλωσε από τον πατέρα, λέγοντας ότι ήταν γεμάτος «με πονεμένες στιγμές και δοκιμασίες» και τόνισε ότι ήθελε να «σπάσει την αλυσίδα» για τα παιδιά του. Επέκρινε μάλιστα την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, προκαλώντας οργή σε μεγάλη μερίδα Αμερικανών πολιτών.

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Χάρι και της Όπρα


Μετά από όλα αυτά πολλοί έσπευσαν να καταδικάσουν το πρώτο τρέιλερ του «The Me You Can’t See», της τηλεοπτικής σειράς-ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Όπρα Γουίνφρεϊ, για την ψυχική υγεία.


Στο βίντεο των περίπου 2 λεπτών, για τη σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή στο Apple TV+, εμφανίζονται ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, η Όπρα Γουίνφρεϊ και αρκετοί διάσημοι που μίλησαν για τις δικές τους σκοτεινές στιγμές.

Η κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα


Σε αυτό, ο Χάρι εμφανίζεται λοιπόν στα 13 του χρόνια σκυθρωπός να παρακολουθεί το φέρετρο της μητέρας του Πριγκίπισσας Νταιάνα να τον προσπερνάει. Είναι συντετριμμένος, αμήχανος και στο πλευρό του έχει τον πατέρα του Πρίγκηπα Κάρολο, σε μία στιγμή που τον στιγμάτισε πριν από 24 χρόνια.

Ο Κάρολος φαίνεται να μιλάει στον έφηβο γιό του , ενώ μία γυναικεία φωνή «ντυμένη» με δραματική μουσική ακούγεται να λέει «Το να φέρεσαι στους άλλους με αξιοπρέπεια είναι το πρώτο σου μέλημα».

Ο δούκας του Σάσεξ και η ευαισθητοποίησή του για την ψυχική υγεία


Ο Χάρι λέει στην Όπρα: «Τι λόγια έχετε ακούσει για την ψυχική υγεία; Τρέλα; Η λήψη της απόφασης να ζητήσει κανείς βοήθεια δεν είναι ένδειξη αδυναμίας. Στον σημερινό κόσμο περισσότερο από ποτέ, είναι ένα σημάδι δύναμης. Τα αποτελέσματα αυτής της χρονιάς θα ειναι αισθητά για δεκαετίες, στα παιδιά. τις οικογένειες, τους συζύγους, τις συζύγους όλους».

Τη στιγμή αυτή εμφανίζεται στην οθόνη η σύζυγός του Μέγκαν με το γιό τους Άρτσι Χαμογελάει και φοράει ένα T-Shirt με το σλόγκαν 'Raising the Future'.


Όλα δείχνουν σύμφωνα με τις βρετανικές ταμπλόιντ ότι ο 36χρονος πρίγκιπας θα μιλήσει για πολλοστή φορά για τα τραύματα που τον συνοδεύουν από τη ζωή του στο παλάτι και τις ταραγμένες σχέσεις του με τον πατέρα και τον αδερφό του, ανοίγοντας πιθανότατα νέο μέτωπο.


Η σειρά της Apple TV + θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Μαΐου και σε αυτήν εμφανίζονται επίσης η τραγουδίστρια Lady Gaga, η ηθοποιός Γκλέν Γκλόουζ, ο Σύρος πρόσφυγας Fawzi και ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας των Σαν Αντόνιο Σπερς Ντεμάρ ΝτεΡόζαν.

Η...οργή των Αμερικανών

Τα τελευταία 24ωρα και αρκετοί Αμερικανοί παίρνουν θέση για τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος δήλωσεμπερδεμένος από την πρώτη τροπολογία του συντάγματος των ΗΠΑ που αναφέρεται στην ανεξιθρησκεία, την ελευθερία του τύπου και της έκφρασης στις ΗΠΑ

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που έσπευσαν να γράψουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αν δεν του αρέσουν οι ΗΠΑ και οι νόμοι τους, καλά θα κάνει να επιστρέψει στο Λονδίνο.


«Γύρνα σπίτι σου, πολεμήσαμε για να διώξουμε τους βασιλείς από το έδαφός μας. Δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις όλα όσα κάνουμε» έγραψε κάποιος.
«Η οικογένειά του ζει με δωρεές, επιδόματα, δεν έχει κανονική δουλειά και δεν παράγει έργο εδώ και χρόνια. Αυτό είναι παλαβό» έγραψε άλλος.

«Πόσες ακόμη συνεντεύξεις θα δώσουν μέχρι να πετύχουν την περίφημη ιδιωτικότητα την οποία υποτίθεται οτι αποζητούν;» σχολίασε μία ακόμη Αμερικανίδα στο Twitter.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Λύνει» την υπόθεση το όπλο των δραστών;