ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 18χρονης - Αρνήθηκε να παντρευτεί τον ξάδερφό της

Ιταλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 18χρονης - Αρνήθηκε να παντρευτεί τον ξάδερφό της

Η τύχη της νεαρής Σαμάν παραμένει άγνωστη!

Μπροστά σε μια σοκαριστική εξαφάνιση βρίσκεται η ιταλική αστυνομία καθώς μια 18χρονη Πακιστανή που ζει στη χώρα, η Σαμάν, αγνοείται μετά την άρνησή της να παντρευτεί τον ίδιο της τον ξάδερφο!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, όμως, η οικογένειά της δεν δέχθηκε ποτέ το ότι η Σαμάν ντυνόταν όπως όλες οι Ιταλίδες συνομήλικές της, και δεν ήθελε να παντρευτεί, με «υποχρεωτικό γάμο», τον ξάδερφό της.

Για τον λόγο αυτό, και για να αποφευχθούν επιπλέον ψυχολογικές πιέσεις, οι ιταλικές Αρχές είχαν αποφασίσει να βοηθήσουν την Σαμάν και να την μεταφέρουν σε προστατευμένο χώρο διαμονής, ωστόσο εδώ και τέσσερις εβδομάδες η κοπέλα έχει εξαφανιστεί και οι γονείς της, που ζούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια, επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Η Σαμάν

Η ιταλική Δικαιοσύνη απέστειλε κλήση σε απολογία στον πατέρα της και ζήτησε την συνεργασία των δικαστικών Αρχών του Πακιστάν. Μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας ξάδερφος της δεκαοκτάχρονης, ο οποίος προσπαθούσε να μεταβεί οδικώς στην Ισπανία, από την Γαλλία.

Οι εισαγγελείς του Ρέτζιο Εμίλια, θεωρούν ότι οι γονείς, ένας θείος και δυο ξαδέλφια της Σαμάν, την δολοφόνησαν για να την τιμωρήσουν, επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές τους και επέλεξε να ζει ως ελεύθερος και ανεξάρτητος άνθρωπος.

Ο ξάδερφος της 18χρονης κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

«Δεν είναι αλήθεια, η Σαμάν είναι στο Βέλγιο και είναι καλά», απαντά ο πατέρας της απ’ την πατρίδα του ωστόσο παραμένει άφαντος...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Οι δραματικές καταθέσεις των συμμαθητών της 11χρονης Ιωάννας